Terugblik Nederlandse Mini Clubdag

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Vorige week zondag was de eerste Nederlandse Mini Clubdag van dit jaar. Het weer werkte mee en dankzij alle deelnemers werd het een super geslaagde dag. Het terrein stroomde al snel vol met Mini’s en op het hoogtepunt van de dag waren er ruim 200 aanwezig die overal over het terrein verspreid stonden. 

Mini's op de Mini Clubdag in april 2024

Sleutelen met Morpheus heeft de hele dag gefilmd en een mooi verslag gemaakt van de dag. Daarnaast is onze Facebookgroep overspoelt met mooie foto’s. En er staan er een paar in ons eigen album. Dus als jij geweest bent staat jouw Mini er vast wel bij.

Ook deze keer waren er diverse (kofferbak)verkopers bij. Firma Bovekerk zorgde voor de snacks, onderdelen en goodies waren te koop bij Tiny Mini Models, Marcosminis, The Little Car Company, Frans Verbaas preparations, Erik van der Laan, Bart Theelen, Elly Moerman, Arthur ter Avest, Theo van den Boogard, Ab Arbeider en Richard Franse.

Leuk was ook dat een aantal clubs aanwezig was met een clubstand. Zo kon je info krijgen bij het Mini Cooper Register. Vierde de Monster Mini Club haar tienjarig bestaan met een tentoonstelling van bijzondere Mini’s. En de Minioten hielpen mee met jureren bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag. 

De vrijwilligers van de stuurvaardigheid hadden een uitdagend parcours uitgezet en bij de kleppendekselraces was het tot het laatst spannend wie er gewonnen had. De jury van de 7Spetterverkiezing heeft het ook druk gehad, ze begonnen met 7 Mini’s maar uiteindelijk stonden er 17. En dus was er meer tijd nodig om iedereen te beoordelen en moest er een jurylid gewisseld worden want er moest ook gereden worden bij de stuurvaardigheid. Nieuwsgierig wie er gewonnen hebben? De uitslagen van de wedstrijden vind je op deze pagina. 

Tot slot willen we ook nog al onze vrijwilligers bedanken, want zonder hun had er überhaupt geen clubdag geweest. Super dat Minirijders laten zien dat ze elkaar graag helpen en dat ze het belangrijk vinden dat we elkaar kunnen ontmoeten en daar dus ook graag een paar uurtjes van hun tijd aan besteden.

Dat ontmoeten kan natuurlijk bij al onze evenementen, dus kijk eens op de evenementenkalender of er wat voor jou bij zit. 

Tot ziens.