Enquête

 

Bedankt dat je op de link naar deze pagina geklikt hebt! 

Wij horen graag jouw mening over onze activiteiten en hebben daarom een korte enquête gemaakt. Het invullen kost je ongeveer 5 - 15 minuten en je helpt ons er erg mee.

De enquête staat open tot 10 november. Daarna worden de resultaten verwerkt, in de bestuursvergadering besproken en met jullie gedeeld.

Wil je de enquête liever op papier invullen? Stuur dan een mailtje naar natascha@minisevenclub.nl en we sturen hem naar je toe. 

 

Meer informatie over de enquête

Evenementenkalender 2014

2014 is nog niet voorbij maar toch alvast een korte terugblik op wat er dit jaar allemaal op de agenda van onze club stond. De vrijwilligers van de Mini Seven Club Nederland hebben in 2014 vijfenveertig evenementen georganiseerd, 2 kampeerweekenden, 20 clubavonden, 6 meetings (clubdagen maar ook de British Cars en Lifestyle en Classic Park), 4 toertochten met of zonder klein puzzelelement en 11 puzzeritten. Het aantal deelnemers per evenement varieert tussen rond de 300 auto’s voor een clubdag tot 5 auto’s op een rustige clubavond. 

Vrijwilligers

Er zijn veel vrijwilligers betrokken bij de organisatie van onze evenementen. Per persoon per jaar kost dit hun tussen de een keer 1,5 uur helpen op een clubdag, tot 3 dagen voor het uitzetten van een puzzelrit, tot een paar weken per jaar voor een bestuurslid. Al deze mensen doen dit kosteloos en in hun vrije tijd om de leden van hun club een leuke tijd te bezorgen. 

Keuzes maken

Hoewel er al veel vrijwilligers bezig zijn met onze activiteiten merken we dat er toch veel bij dezelfde personen terecht komt. En we kunnen nog steeds niet alles doen wat de leden willen. Dus moeten er keuzes gemaakt worden. In het najaar van 2014 gaan we daarom het volgende doen: 

  1.  We houden een enquête zodat de leden en andere geïnteresseerden ons kunnen vertellen wat zij echt belangrijk vinden en wat er wellicht anders of minder kan of er juist bij moet.
  2. We analyseren de gegevens van deze enquête en gebruiken de uitkomsten voor het maken van onze plannen voor 2015 en verder.
  3. Tegelijkertijd blijven we vrijwilligers zoeken want plannen maken is leuk maar er moeten ook handjes zijn om die allemaal uit te voeren. Dus wil jij je club helpen met iets waar jij goed in bent of wil je juist graag iets nieuws leren of zelf een evenement organiseren? Neem dan gelijk contact met me op. Ik ben bereikbaar via natascha@minisevenclub.nl of tel. 06-10299555. 

Nogmaals bedankt voor het invullen van de enquête.