Mini United - vri 11 t/m zon 13 mei 2012

 

De vierde editie van Mini United komt eraan, het mega-evenement dat door Mini zelf wordt georganiseerd. Na afgeblazen te zijn in 2011 staat de datum nu wel vast: van 11 t/m 13 Mei 2012 komen Mini-fans, -eigenaars en -liefhebbers van over de hele wereld met hun auto's naar Circuit Paul Ricard in Le Castellet, Frankrijk. Daar zullen ze een openlucht festival aantreffen met een uniek programma bestaande uit test-ritten, autosport en muziek. Friends. Festival. Racing. De verwachting is dat op dit evenement ook de nieuwe Mini (F56) onthuld zal worden.

Voor meer informatie over MINI United 2012 kun je kijken op www.MINIspace.com/miniunited 

Voor leden van de Mini Seven Club Nederland is er een beperkt aantal kaarten tegen gereduceerd tarief beschikbaar.

Ticket-prijzen:

  • Een tweedaagse kaart (12 - 13 mei) kost 30 € in plaats van 35 €
  • Een driedaagse kaart (11 - 13 mei) kost 35 € in plaats van 45 €

Om voor dit tarief te boeken, gebruik deze link: 

http://www.ticketmaster.de/html/connect.htmI?STAGE=1&EVNT=MINI1105&CL_ORIGIN=ORIGIN2&brand=de_va_mini_united&language=en&l=EN

Om jezelf bekend te maken als lid van de Mini Seven Club Nederland gebruik je de code 2-L560-GXEA (let op: het voorbeeld aan ons toegestuurd bevat slechts 8 karakters, exclusief het streepje; het kan ook zijn dat de in te voeren code L560-GXEA moet zijn - we zouden het op prijs stellen als iemand die dit probeert even terugkoppelt, wat de juiste code is). 

Site van de organisatie