Datum
-

Circuit Park Zandvoort organiseert dit weekend het British Race Festival. Wij zullen op de paddock met een clubstand aanwezig zijn.

Update 10/8/15:

We hebben van Zandvoort de bevestiging gekregen dat we maximaal 35 Mini's op de Paddock mogen parkeren. Deze Mini's inclusief bestuurder en bijrijder mogen gratis naar binnen. Voor extra passagiers moet een kaartje gekocht worden via www.cpz.nl. Op deze site vind je ook meer informatie over het programma en het vrijrijden. 
 

Voor wie zijn de Paddock-kaarten?

Deze zijn alleen beschikbaar voor onze leden die met een Mini komen. Wil je hier kans op maken stuur dan voor zaterdag 19 september een e-mail naar Natascha. Vermeld in je mail je naam, je lidmaatschapsnummer en voor welke dag je een ticket wilt hebben. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. 

Heb je geen Classic Mini? We hebben van het Racefestival toestemming gekregen om ook een paar New Mini's op onze stand te zetten.


Vrijrijden voor leden

Als je gebruik maakt van een van onze kaarten kunt je tegen de gereduceerde prijs van € 25,-- vrijrijden. Aanmelden daarvoor kan via www.britishracefestival.nl onder de button ‘merkenclubs’, of via https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=102610&point_of_sale_id=12838

 

Meer informatie

Voor het raceprogramma en het vrijrijden kijk je op: www.cpz.nl

Voor de tickets voor leden mail je naar Natascha.

 


Locatie