Clubdag (GD) - zondag 24 april 2016

 

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers op zondag 24 april in Nijkerk.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

clubdag oktober 2015, Mini's op een rij in de zon

Meer informatie: 

Wat is er op deze clubdag voor Classic en New Mini liefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Je kleppendeksel racer laten meedingen voor de prijs van leukste/mooiste wagen van de dag. De jury bestaat uit alle kinderen die op de clubdag aanwezig zijn. 
  • Meedoen met de stuurvaardigheidsproeven voor Classic Mini's.
  • Met je Classic of New Mini meedoen aan de funny games. 
  • Je Classic of New Mini mee laten dingen naar de prijs voor mooiste Mini van Nederland in de 7Spetter verkiezing.
  • Samen met je Classic of New Mini op de foto gaan bij een professionele fotograaf.
  •  Shoppen bij een van de aanwezige handelaren zoals Classic mini onderdelen en 7Heaven en de diverse kofferbakverkopers.
  • Op het terras met uitzicht op de Mini's genieten van een heerlijk broodje hamburger of rookworst of gewoon een patatje mayo. Of ga lekker binnen in het restaurant zitten en bekijk de fotoserie op het grote scherm.
  • En er wordt nog gewerkt aan meer...

Krijg je al zin?

Zet deze dag dan gelijk in je agenda en kom langs. Deze clubdag voor Miniliefhebbers duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree is gratis voor iedereen of je nou lid bent van de Mini Seven Club Nederland of (nog) niet. En als je Mini (nog) niet rijdt, dan ben je ook met je gewone auto van harte welkom.

Wat kost het?

De entree tot deze clubdag is gratis.

Voor de 7Spetter verkiezing, Funny Games en Stuurvaardigheid betalen onze leden helemaal niets (neem je lidmaatschapspas mee). Ben je nog geen lid? dan betaal je 5 euro per activiteit.

Ga je op de foto? Dan vragen we een vrijwillige bijdrage. Deze gaat in de pot voor leuke activiteiten tijdens ons 55-jarig jubileum in 2017. 

Hotel Ampt van Nijkerk rekent speciale prijzen voor de catering. Koffie/thee kost 1,50. Fris 2,00. Friet met mayo 2,50 en een broodje hamburger of rookworst 3,00 euro. 

Info voor verkopers

Wil jij graag jouw spullen verkopen in de kofferbakverkoop? Hou er dan rekening mee dat we ook dit jaar een bijdrage in de kosten vragen. Dit doen we omdat we de entree voor alle bezoekers gratis willen houden. 

Je mag je stand zo groot (of klein) maken als je zelf wilt. De eerste 10m2 standruimte is gratis. Normaal kosten extra vierkante meters 2 euro per m2 maar omdat dit de eerste keer op een nieuwe locatie is krijg je die van ons cadeau.

Ook deze keer bieden we alle verkopers de mogelijkheid om vooraf aan onze leden te laten weten dat ze aanwezig zijn. We noemen je (bedrijfs)naam op de site samen met een link naar je website/mailadres. Wil je dit? Laat dan zo snel mogelijk weten of je inderdaad komt.

Blijven slapen

Nijkerk ligt vlak bij de Veluwe, Utrecht en Flevoland, het is dus een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan die omgeving. Je kunt ervoor kiezen om niet alleen op zondag naar Nijkerk te komen maar er een lekker weekend weg van te maken. Voor 129,00 euro krijg je een tweepersoonskamer inclusief 3-gangen diner en ontbijt voor twee personen. Neem contact op met het hotel voor het maken van je reservering. 

Programma

Programma Clubdag april 2016

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

Routebeschrijving

www.goldentulipamptvannijkerk.nl

Site van de organisatie