Datum
-
Korte omschrijving
Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. En dit is nog niet alles, we zijn nog druk bezig om andere activiteiten uit te werken dus hou dit topic in de gaten voor meer informatie. Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha.

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.  

Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha

Meer informatie:

Wat is er op deze clubdag voor Classic en New Mini liefhebbers te doen?

  • Op het terras genieten van een heerlijk broodje hamburger of rookworst of gewoon een patatje mayo. 

Clubdag 1 2016: Verschillende Mini's op een rij

Krijg je al zin?

Zet deze dag dan gelijk in je agenda en kom langs. Deze clubdag voor Miniliefhebbers duurt van 11:00 - 16:00 uur. Iedereen die van Mini's (Classic of New) houdt is welkom, of je nou lid bent van de Mini Seven Club Nederland of (nog) niet. En als je Mini (nog) niet rijdt, dan ben je ook met je gewone auto van harte welkom.

Wat kost het?

De entree tot deze clubdag is gratis. 

Voor de 7Spetter verkiezing, Funny Games en Stuurvaardigheid betalen onze leden helemaal niets (neem je lidmaatschapspas mee). Ben je nog geen lid? Dan betaal je € 5 per activiteit.

Wil je onderdelen of andere Mini-gerelateerde dingen verkopen? Dan kan dat, je dient zelf voor een stand te zorgen en de eerste 10m2 standruimte is gratis. Wil je een grotere stand neerzetten? Dan kost dit slechts € 2 per m2.

Meer info voor verkopers

Wil jij graag jouw spullen verkopen in de kofferbakverkoop? Hou er dan rekening mee dat we ook dit jaar een bijdrage in de kosten vragen. Dit doen we omdat we de entree voor alle bezoekers gratis willen houden. 

Je mag je stand zo groot (of klein) maken als je zelf wilt. De eerste 10m2 standruimte is gratis. Heb je meer ruimte nodig? Meld dit dan vooraf en hou er rekening mee dat je voor de extra ruimte € 2 per m2 betaalt. 

Wil je de bezoekers laten weten dat je er deze clubdag weer bij bent? Meld je dan aan zodat wij je (bedrijfs)naam met een link naar je website/mailadres op onze website kunnen zetten. Men kan dan de bestellingen al vooraf aan je doorgeven.  

Blijven slapen

Nijkerk ligt vlak bij de Veluwe, Utrecht en Flevoland, het is dus een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan die omgeving. Je kunt ervoor kiezen om niet alleen op zondag naar Nijkerk te komen maar er een lekker weekend weg van te maken. Voor € 129,00 krijg je een tweepersoonskamer inclusief 3-gangen diner en ontbijt voor twee personen. Neem contact op met het hotel voor het maken van je reservering. 

Meer weten?

Neem contact op met Natascha van der Heiden via tel. 06-10299555 of stuur een mail.

programma clubdag 23-10-2016