Datum
-

Update 5 juli, De Algemene Ledenvergadering gaat door op zondag 6 september. 

Tijdens deze vergadering informeren wij je over het reilen en zeilen binnen onze club. En heb je de kans om jouw mening en ideeën voor onze club met je medeleden en het bestuur te delen. Ook worden de prijzen van het clubkampioenschap uitgereikt. Kom jij ook?

Om 15:30 uur staat er een lekker drankje voor je klaar bij Restaurant Zuid, Zoet, Zout (Strandweg 1, Biddinghuizen) en om ongeveer 16:00 uur beginnen de vergadering en prijsuitreiking.

Vanzelfsprekend gelden voor deze bijeenkomst de overheidsmaatregelen in zake Covid-19. Het is daarom verplicht je vooraf aan te melden. Dus vul snel dit formulier in zodat je zeker weet dat je straks mee kunt praten.

PS. Voorafgaand aan de vergadering kun je meedoen aan de Nederlandse Mini Clubtoer.

Agenda ALV 2020

 

 

Update 17 mei, 

Nog een poging om een live vergadering te organiseren voordat we overgaan op een online overleg. En dus bij deze een optie op een nieuwe datum. 
We zijn trouwens wel benieuwd wat jullie liever hebben, online vergaderen of live? We horen het graag. 

 

Update 23 maart, 21:30 uur.

De Algemene Ledenvergadering staat nu op 24 mei gepland. We gaan bekijken hoe we dit oplossen. Het kan een digitale meeting worden of we verzetten hem. Meer info hierover volgt later.

De Betuwerit vervalt. 

 

Update 13 maart, 16:20 uur

De Betuwerit en Algemene Ledenvergadering worden verzet naar zondag 24 mei. 

 

Update 12 maart 17:30 uur

Naar aanleiding van het laatste nieuws over de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland zijn wij nu in overleg met het bestuur. Zodra er meer bekend is horen jullie van ons.  

 

Op 22 maart is de 58e Algemene Ledenvergadering van de Mini Seven Club Nederland.  

Tijdens deze vergadering informeren wij je over het reilen en zeilen binnen onze club. En heb je de kans om jouw mening en ideeën voor onze club met je medeleden en het bestuur te delen. Ook worden de prijzen van het clubkampioenschap uitgereikt. De agenda staat hieronder.

Kom jij ook?

PS. Voorafgaand aan de vergadering kun je meedoen aan de ALV-rit. Deze voert je langs de mooiste plekjes in de Betuwe.