British CARS & Lifestyle, Rosmalen (NB) - zat 9 t/m zon 10 maart 2019

 

Ook dit jaar zijn wij met een clubstand aanwezig op deze beurs en krijgen onze leden korting op de entreeprijs (zie de bon in het clubblad van februari). 

Het thema van onze stand is, hoe kan het ook anders, 60 jaar Mini. Want zolang is het alweer gelden dat de eerste Mini het levenslicht zag. De Miniwereld viert dat dit jaar met diverse evenementen en ook wij staan graag stil bij dit heugelijke feit. 

Sinds 1959 heeft de Mini heel wat veranderingen ondergaan. Toch is het een auto die nog steeds veel mensen tot de verbeelding spreekt. Wij willen graag laten zien hoe de Mini zich in al die jaren ontwikkeld heeft en wie hij allemaal geïnspireerd heeft. En dat sinds 1959 toen de eerste Mini van gebouwd is tot nu met de MINI’s die nu in Born gebouwd worden. 

Heb jij nog materiaal beschikbaar voor op de stand? Of wil je een (halve) dag of het hele weekend de stand bemannen? Neem dan nu contact op met Natascha of Bram en Pim. Samen maken we er weer een geslaagd weekend van. 

British Cars & Lifestyle, Mini's op de stand

Meer informatie over de British CARS & Lifestyle beurs 

Britsh CARS and Lifestyle is nooit het zelfde!

British CARS and Lifestyle, niet alleen het grootste maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittanië en de landelijke levenswijze! Al ruim 25 jaar British Best, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.

De grootste winkel met producten uit het Verenigd Koninkrijk

Met ruim 200 standhouders is British CARS & Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Liefhebbers komen maximaal aan hun trekken met antiek, kleding, sieraden, serviezen, stoffen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen.

British Best geliefd bij man én vrouw!

Waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen. Veel van de standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.

Een grootse beurs, elke meter Engels

Recentere Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Clubs, onderdelen, mooie Engelse auto’s en entertainment uit de UK. Kortom: 'British CARS & Lifestyle'!

Vooroorlogse sportwagens

Handelaren uit binnen en buitenland komen met Jaguar, Morgan, Austin Healey, Jensen, Rolls Royce’s, Bentley, Aston Martin, Lotus en classic Mini’s. Ook dit jaar weer veel aandacht voor vooroorlogse sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

Sfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle

Bezoekers herken je aan een groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. Live gespeelde Engelse popsongs zorgen voor de juiste sfeer en in de Ierse Pub kan naar hartenlust worden meegezongen onder aanvoering van een echte town crier! Het gehele weekend optredens van leuke bands uit Engeland en Ierland.

Openingstijden en locatie

British CARS & Lifestyle is open van 10-17 uur op 9 en 10 maart. Entree €17,50. (€2,50 Korting voor leden van de Mini Seven Club, zie de bon in het clubblad van februari). Kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding). 

Locatie: Autotron Rosmalen. In de omgeving van 's-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.

Meer informatie over de beurs

Zie de website van de organisatie: oldtimerbeurs.net/british-cars-and-lifestyle

Site van de organisatie