DoDa-rit (NB) - zaterdag 26 oktober 2019

 

De DoDa, oftewel Dijk op Dijk af, rit is een puzzelrit in de avond over de donkere dijkjes in de omgeving van Drimmelen. Deze rit wordt alweer voor de 46e keer georganiseerd en deze keer uitgezet door Marco en Rolf. Ook nu zal er een creatief puzzelelement zijn maar wat dat precies is blijft een verrassing tot op de avond zelf. Laat je verrassen en doe zaterdag 26 oktober gezellig mee. 

Meer informatie:

Start: De start vindt plaats op zaterdag 26 oktober om 21.00 uur vanuit Café- restaurant ’t Voske, Biesboschweg 15, Drimmelen. Tel. 0162-683521

Soort rit: De rit wordt verreden volgens een creatief puzzelelement. De totale lengte is ongeveer 60 km.

Prijsuitreiking: De prijsuitreiking vindt plaats in ’t Voske, zo snel mogelijk nadat de laatste deelnemer is gefinisht, en e.e.a. naar behoren is uitgerekend.

Inschrijven: Kan vanaf 20.00 uur, aan de starttafel in ’t Voske.

Inschrijfgeld: Voor leden van de Mini Seven Club Nederland 5,00 euro per equipe. Voor niet-leden (wel Mini-Rijders) 10,00 euro per equipe.

Vragen? Neem contact op met marco.baelemans@minisevenclub.nl of bel hem op 06-18648525.

Opmerkingen:

Het voeren van meer dan wettelijke toegestane vormen van verlichting is verboden! Dus géén extra schijnwerpers o.i.d. gebruiken, u loopt dan het risico een proces-verbaal voor stropen te krijgen.

Vergeet niet voor de aanvang van de rit te tanken en eventueel reserve brandstof mee te nemen, op de weg vanaf afrit 32 naar Drimmelen vindt u ter hoogte van “de Bromtol” een tankstation waar u dag en nacht kunt tanken. Deze pomp werkt met een bank/giropas.

Deze rit telt mee voor het clubkampioenschap van 2019.

Routebeschrijving

Op de A-59 (Zevenbergen-’s-Hertogenbosch) neemt u de afslag Made/  Oosterhout-west / De Biesbosch (Afrit 32). Bovenop het viaduct gaat u de borden “De Biesbosch” volgen, u komt dan vanzelf in Drimmelen. Eenmaal in Drimmelen aangekomen gaat u de borden “Oude Havens” volgen. De weg rond de oude haven blijven volgen tot café  ’t Voske. 

Site van de organisatie