LifLaf-rit (NB) - zondag 8 december 2019

 

De laatste puzzelrit voor Classic en New Minirijders van 2019 bestaat uit "restjes" van routesystemen, vandaar de naam LifLaf-rit. 

Het is alweer het 6e jaar dat Bram en Arjen deze rit uitzetten in het altijd mooie West Brabantse landschap rondom Etten-Leur/Hoeven/Sprundel. Net als de vorige edities bestaat de rit uit drie verschillende routesystemen. Welke? Dat hoor je op de startlocatie! Onderweg is een tussenstop met een bekertje warme chocolademelk zodat er weer wat opgewarmd kan worden.

Doe mee met deze laatste rit van het jaar, geniet van de mooie omgeving en maak kans op de laatste punten voor het clubkampioenschap!

Meer info

Inschrijven kan vanaf 11:00 uur en er wordt gestart vanaf 12:00 uur.

Het deelnamegeld voor leden van de Mini Seven Club Nederland is €5,- per Mini. Voor niet-leden, wel Minirijders is het € 10,- per Mini.

Met de startlocatie zijn weer goede afspraken gemaakt als het gaat om beschikbare versnaperingen. Je hebt al een tosti voor € 1,50 en een broodje ham, kaas, kroket of frikandel voor € 2,00. 

Wil je meer weten dan kun je altijd contact opnemen met Bram Schellekens, tel: 06-1308134, of Arjen Bakker, tel: 06-51473493.

Tot ziens op 8 december!

Liftafrit 2015, Pauze in het bos

Routebeschrijving

voor de navigatie invoeren kruising Lage Donk/Hoevenseweg) het ligt op de weg naar Hoeven vanuit Etten-Leur gezien.

1. Vanaf de A58 neem afslag 19 (Etten-Leur West/Hoeven/Sprundel)
2. Ga richting Hoeven
3. Rijd alsmaar rechtdoor, ook bij de grote rotonde
4. Spoor Oversteken
5. Met de bocht mee naar Links
6. Na 200 meter ligt de startlocatie aan de rechterkant (parkeerplaats aan de voorkant) 

Site van de organisatie