Datum
-
Korte omschrijving
Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. En dit is nog niet alles, we zijn nog druk bezig om andere activiteiten uit te werken dus hou dit topic in de gaten voor meer informatie. Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha.

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.
Lees verder onder de foto 

Sfeerfoto clubdag

Meer informatie:

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij een van de aanwezige handelaren zoals The Litlle Car CompanyMarcos Minis, Winfried Krijgsman en Henk Cremers. Tip: Laat ze vooraf weten wat je nodig hebt zodat ze het voor je mee kunnen nemen.  
  • Snacken bij de snackwagen van firma Bovekerk en genieten van de cappucino en espresso's bij de MINI coffee bar.
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag. (Gratis voor leden, € 5,00 voor niet leden)
  • Kleppendeksel races. (Gratis voor leden, € 5,00 voor niet leden)
  • Stuurvaardigheid voor Classic en New Mini's. Hoe goed heb jij je Mini onder controle? (Gratis voor leden, € 5,00 voor niet leden)
  • Kleurwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar. (Gratis)
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's.

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. 

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Een standruimte is gratis, wel graag vooraf aanmelden.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

Het programma

Programma clubdag april 2019

Tereinindeling clubdag Hoevelaken april 2019


Locatie