Nederlandse Mini Clubdag (GD) - zondag 22 september 2019

 

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.
Lees verder onder de foto 

Sfeerfoto clubdag

Meer informatie:

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij onder anderen de Mini Coffee Bar, de snackwagenMarcos MinisTSL Olie, CVM Miniparts en SpeedEquipment of een van de kofferbakverkopers zoals, Henk Cremers en Winfried voor onderdelen en Geert voor Mini klokken. 
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag.
  • Kleppendeksel races.
  • Stuurvaardigheid voor Classic en New Mini's. Hoe goed heb jij je Mini onder controle?
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's.

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. 

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Een standruimte is gratis, wel graag vooraf aanmelden.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

Site van de organisatie