Oud- en Nieuwrit (ZH) - zondag 6 januari 2019

 

Dit is alweer de 12e keer dat we deze rit voor Classic en New Mini's organiseren. Alle Minirijders zijn van harte welkom om het begin van het nieuwe jaar in te luiden met een mooie toertocht. We verwachten dat het weer een leuke afsluiting van de kerstvakantie wordt. Je kunt lekker toeren met je Classic of New Mini over mooie weggetjes. En er is ook gelijk de mogelijkheid om al je Minivrienden persoonlijk een goed nieuwjaar met veel Miniplezier te wensen. Oud- en Nieuw op de pont

Voor wie is de Oud- en Nieuwrit?

De Oud- en Nieuwrit is een toertocht die de Mini Seven Club Nederland organiseert voor alle Classic en New Miniliefhebbers uit Nederland. We zijn allemaal fan van de Mini en wat is er dan leuker om samen het nieuwe jaar in te luiden? Het maakt voor deze rit dan ook niet uit of je lid bent van onze club, kom gewoon gezellig mee toeren en bezorg daarmee jezelf en je Mini een leuke dag. 

Wat is het voor rit?

De Oud-en Nieuwrit is een toertocht op basis van een op een kaart aangegeven route met veel bezienswaardigheden onderweg. De route is ongeveer 85 km. 

Wat gaan we doen?

Je bent vanaf 09:30 uur welkom bij de La Place in Zoeterwoude. Hier staat een lekker ontbijtje inclusief koffie/thee en jus d’orange voor je klaar (max. 2 personen per Mini). 

Om 11:00 uur kun je routeboek bij de starttafel ophalen en gaan toeren. De uitzetters hebben hun best gedaan om een route langs de mooiste plekjes van Zuid Holland uit te zetten dus dat wordt weer lekker toeren.

De finish is rond 14:00 uur bij de Pannenkoe in Bleiswijk. Hier serveren ze heerlijke pannenkoeken en koffie met gebak (niet inbegrepen bij de ritprijs). 

Wat zijn de kosten?

Je betaalt 5 euro per Mini. Hiervoor krijg je een routeboek met informatie over de bezienswaardigheden onderweg en ontbijt voor maximaal twee personen. Extra inzittenden betalen 4,75 euro per persoon voor het ontbijt. 

Waar kan ik mij inschrijven?

Voor de rit hoef je je niet vooraf in te schrijven, dit kan op zondag 6 januari bij de startlocatie. 

Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Voor meer informatie over deze rit kun je contact opnemen met de uitzetter, Demelza van der Lans. Zij is bereikbaar via oudennieuwrit@gmail.com of op 06 51 553 967.

Routebeschrijving

Naast de A4, neem afslag 6a en ga richting N206, Zoeterwoude-Dorp.

Site van de organisatie