Paasrit (OV) - maandag 22 april 2019

 

Geen zin om met Pasen binnen te zitten of naar de auto- of meubelboulevard te gaan? Doe dan mee met onze Paasrit. Yordy zet weer een mooie route uit vanaf Hoonhorst naar Rouveen! Vorig jaar was het aantal deelnemers aan de Paasrit overweldigend, hopelijk dit jaar weer.. Mis 'm niet!

Start

We zullen om 12:00 uur starten bij het gezellig Cafe Restaurant Zaal Kappers in het centrum van Hoonhorst (net achter Zwolle), van waaruit we het mooie Vechtdal zullen gaan ontdekken en onderweg (net als vorig jaar) weer vele mooie kastelen en landgoederen tegen zullen komen. 

Deelnemen aan deze toertocht kost slechts € 5,00 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Voor overige minirijders (Classic en New) is het € 10,00 per Mini.

De inschrijftafel is open van 11:00 - 12:00 uur en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Maar we vinden het leuk als je op Facebook of op het forum hieronder laat weten met welke Mini je komt. De start is om 12:00 uur.

Finish

Het wordt een prachtige route met een duidelijke routebeschrijving die uiteindelijk zal eindigen in Rouveen aan de A28. Je hebt onderweg genoeg tijd om te genieten van de route en de mooie omgeving waar je doorheen rijdt. Vergeet ook niet om af en toe een fotostop in te lassen. Voor een lunch onderweg wordt weer gezorgd!

Meer weten?

Neem contact op met Yordy via mail of telefonisch op 06-52053343

Tot dan!

Diverse Mini's tijdens een toertocht

Site van de organisatie