Oud en Nieuwrit (Veluwe) - zondag 12 januari 2020

 

Het nieuwe jaar kun je natuurlijk maar op één manier écht goed beginnen: met een rit in je Mini, samen met je "Mini-vrienden" van Mini Seven Club Nederland! Daarom staat ook dit jaar de "Oud- en Nieuwrit" op de kalender.

Dit jaar is gekozen voor de prachtige Noordwest Veluwe, alwaar de mooiste weggetjes door landerijen en bossen voor je klaar liggen. Een rit van een ruime 70 kilometer voert ons op 12 januari vanaf het mooi centraal gelegen Nijkerk via een afwisselende route uiteindelijk naar Harderhaven, nét buiten Harderwijk in de Flevopolder.

De start is op een een prachtige plek: Restaurant "Moeke" in Nijkerk. Een ideale plek voor een drankje, lekkere lunch of een combinatie daarvan voordat we vanaf 13:00 uur vertrekken.

Speciaal voor ons hebben ze een prachtige lunchaanbieding gemaakt:

Een kop soep, een broodje kroket, een broodje spiegelei met kaas én een kop koffie of thee voor slechts €10,50!


Op de finishlocatie trakteren we je graag op een feestelijk welkomstdrankje en proosten we op een mooi, gezond en gelukkig 2020 met veel fijne Mini-kilometers. Uiteraard zorgen we ook voor wat lekkers bij de borrel. Als je wilt kun je zelfs genieten van een heerlijk diner op de finishlocatie met prachtig uitzicht over het Veluwemeer, echt een aanrader!

De kosten voor dit alles bedragen slechts € 7,50 per Mini voor leden en € 12,50 per Mini voor niet-leden. Een heerlijk welkomstdrankje en wat lekkers bij zijn bij de prijs inbegrepen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Graag tot dan!

Adresgegevens startlocatie:


Moeke Nijkerk
Ik zit even bij Moeke
Oude Barneveldseweg 98
3862 PS Nijkerk

033 2040608
info@moekenijkerk.nl
moekenijkerk.nl


Mini's Oud en Nieuw

Routebeschrijving

Moeke Nijkerk
Ik zit even bij Moeke
Oude Barneveldseweg 98
3862 PS Nijkerk

033 2040608
info@moekenijkerk.nl
moekenijkerk.nl

Site van de organisatie