Datum
-

uitnodiging LifLaf-ritDe laatste puzzelrit voor Classic en New Minirijders van 2021 bestaat uit "restjes" van routesystemen, vandaar de naam LifLaf-rit.
Het is alweer het 7e jaar dat Bram en Arjen deze rit uitzetten in het altijd mooie West Brabantse landschap.. We gaan weer rijden in de omgeving rondom Etten-Leur/Hoeven/Sprundel. Net als de vorige edities bestaat de rit uit drie verschillende routesystemen. Welke? Dat hoor je op de startlocatie.

Let op: We zijn nu aan het kijken of we deze rit live door kunnen laten gaan. En ondertussen wordt er gewerkt aan een alternatief. Nieuwsgierig wat dat wordt? Meld je dan nu aan via dit formulier en laat ons weten wat jouw voorkeur is. https://forms.gle/ALpYDdRcpnAnAPW98

Meer info

  • Schrijf je voor 8 december in via onderstaand formulier. Rond 1 december laten we weten wat we gaan doen, op 12/12 rijden of op een ander moment. 
  • Het deelnamegeld voor leden van de Mini Seven Club Nederland is € 7,50 per Mini. Voor niet-leden, wel Minirijders is het € 12,50 per Mini.
  • Met de startlocatie zijn weer goede afspraken gemaakt als het gaat om beschikbare versnaperingen.
  • Als de coronamaatrdegelen die vereisen zal de locatie om een coronatoegangsbewijs vragen.

Wil je meer weten dan kun je altijd contact opnemen met Bram Schellekens, tel: 06-1308134, of Arjen Bakker, tel: 06-51473493