Datum
-
Korte omschrijving

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. En dit is nog niet alles, we zijn nog druk bezig om andere activiteiten uit te werken dus hou dit topic in de gaten voor meer informatie. Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha.

uitnodiging Online clubdagAlle Minirijders uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze online clubdag voor Miniliefhebbers.

Wat hadden we er zin in, de Mini Clubdag en wat genoten we van de voorpret bij het plannen ervan. Waar het een paar weken terug leek alsof het allemaal door zou kunnen gaan, moeten we helaas toch de live Mini Clubdag op 21 november 2021 wijzigen in een online meeting. 

Van live naar online

Ons gevoel zei, we willen graag doorgaan, maar als je naar de coronacijfers kijkt, de vele voorwaarden waar we met een klein groepje vrijwilligers aan moeten voldoen, het feit dat je alleen een markt mag organiseren en dat men dan niet mag blijven hangen. En daarnaast het nog steeds grote besmettingsrisico. Als club willen wij de randjes niet opzoeken en daarom dus geen live maar een online Mini Clubdag deze zondag. 

Online, want we hebben deze dag allemaal toch al vrij gehouden. Dus komt er nog steeds een Mini Clubdag met een verkiezing van mooiste Mini van de dag, verkoop van onderdelen etc. en natuurlijk gezellig bijpraten. Het programma vind je in dit artikel.

(Kofferbak)verkoop

Een onderdeel van de Mini Clubdag is de (kofferbak)verkoop. Onderstaande verkopers zouden die zondag met hun spullen naar Hoevelaken komen:

Mini Centre Groessen voor t-shirts

CVM, voor onderdelen maar ook leuke hebbedingetjes 

Ministyling, voor onderdelen en onderhoud

Classic Mini onderdelen

En de kofferbakverkopers met onderdelen, Henk Cremers, Winfried Krijgsman en Ben Alberts. Van alles: Ron van Hof, en modelletjes, Martijn Duijvesteijn. 

 

Vervolg

Iedereen die zich vooraf had aangemeld ontvangt vandaag (15/11) een mail over de wijziging van een live naar online Mini Clubdag op zondag 21 november 2021 en deze week nog meer informatie over de online editie. En als je het goed vindt laten we je op de verzendlijst staan voor de live Mini Clubdag van zondag 24 april 2022. 

 

Hartelijke groeten,

Natascha, Sharon en Esther  


 

Meer info over het oorspronkelijke programma:

Heb jij een Mini uit 1959 of 2021? Of van een bouwjaar daartussenin? Kom dan kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij onder anderen een van de aanwezige handelaren of kofferbakverkopers. 
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag.
  • Kleppendeksel races.
  • Stuurvaardigheid voor Classic en New Mini's. Hoe goed heb jij je Mini onder controle?
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's.
  • Een deel van de activiteiten zal binnen plaatsvinden zodat we niet afhankelijk zijn van het weer.

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. In verband met de huidige coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht, dit kan via het formulier onderaan deze pagina. Indien de overheid dit verplicht stelt zullen we om een coronatoegangsbewijs vragen. 

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Vooraf aanmelden is nodig zodat wij een goede terreinindeling kunnen maken.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met het organisatieteam, Esther, Sharon en Natascha via events@minisevenclub.nl. 
Delen van dit facebookevent op jouw eigen pagina om het deze dag bij zoveel mogelijk Minirijders onder de aandacht te brengen wordt zeer gewaardeerd.  

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

Reacties

default

RE: Nederlandse Mini Clubdag (online)

op de link die ik heb gekregen kan in me niet aanmelden als iemand die er is om in het boodschappenlijstje van veel mensen die daar mee komen daar de vinkjes in te mogen zetten
ik hoop dat ik nu ingeschreven ben om een plattegrond van de hal te krijgen en vanaf hoe laat ik er mag zijn om weer een leuke kraam neer kan zetten op een leuke plek
ik heb veel wat iedereen zoekt en niet kunnen vinden
hopende op een positief antwoord
groetjes van een altijd positieve mini liefhebber winfried
 

default

RE: Nederlandse Mini Clubdag (online)

Ik kan ook niets met mijn ingevulde formulier om door te sturen en kan het ook niet printen. Zal toch ook niet de bedoeling zijn. Is mijn inschrijving voor de clubdag nu wel gedaan?

RE: Nederlandse Mini Clubdag (online)

Ik heb mij aangemeld,    ik wil ook nog wel  de     Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen    Zie jullie tekst boven :-)

euh lag  !? een lach of dag  wil ik de bezoekers wel bezorgen wink

Want ik zal mijn spullen eens afstoffen zodat ik weer met Red BaRON's Euroknallers er kan staan met mijn Mini en Engeland, Union Jack goodies op mijn blauwe zeiltje.

Kon ik er 2 jaar steeds niet bij zijn vanwege dan net steeds werken in het weekend, vorig jaar en groot gedeelte dit jaar niet doorgaan vanwege corona maatregelen, maar nu met baan in het weekend weer vrij hebben en er weer een mini clubdag is kan ik er weer van partij zijn!! yessmiley