Brabantse Zomerrit (NB)

Datum
-

zomerrit

Lekker toeren door Brabant, langs terrasjes, speeltuinen, polders en bossen?

Rijd dan de Brabantse zomerrit! Een sightseeing tourtocht van 95 kilometer met puzzelelement.

Geen vallen in de route, de meeste straatnamen beschreven, mooie en leuke plekjes om te ontdekken.

De route voert je langs lanen met statische huizen, polders met boerderijen, de bekende Loonse- en Drunense Duinen maar ook vestingen en kastelen.

Vaar met de gratis pont over de Maas en geniet van het moois dat de omgeving te bieden heeft. Veel boeren hebben een stalletje staan en in de routebeschrijving melden we andere leuke plekjes. Ook om wat te drinken en te eten of te spelen.

Je mag hem 3 weken lang rijden op een moment dat jou uitkomt! En ideaal voor gezinnen, met zijn tweetjes of met een klein clubje liefhebbers.

Doe je mee? Meld je dan uiterlijk 19 augustus aan met onderstaand formulier en maak de betaling over op bankrekening NL59INGB0000346800 t.n.v. Mini Seven Club Nederland. Vermeld bij het overmaken dat het voor de Brabantse Zomerrit is en onder welke naam er is ingeschreven. De rit kost € 7,50 als je betalend lid bent van Mini Seven Club Nederland en € 15,00 als je dat niet bent.

 

 

 

 

 

 

Locatie

Reacties

RE: Brabantse Zomerrit (NB)

Vandaag zijn de routebeschrijvingen verstuurd. Heb je niets ontvangen? Check je spam. Nog niets? Mail dan naar events@Minisevenclub.nl

Had je je nog niet ingeschreven maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan in via het formulier in het event en maak de betaling over. Wij sturen je dan zo snel mogelijk de route toe.