DoDa-rit

Datum
-

Doda

De DoDa-rit, oftewel Dijk op Dijk af rit, rit is een puzzelrit in de avond over de donkere dijkjes in de omgeving van Drimmelen. Traditiegetrouw organiseren we hem op de laatste zaterdag in de zomertijd. Die nacht wordt de klok verzet, dus je kunt op zondag een uurtje langer uitslapen.

Deze rit wordt alweer voor de 47e keer georganiseerd en heeft een creatief puzzelelement. Wat dat precies is blijft een verrassing tot op de avond zelf. Laat je verrassen en doe zaterdag 29 oktober gezellig mee. 

Meer informatie

Locatie:  De Houthallen, Een industriële horeca hang out met stadsstrand op het voormalige Galvanitasfabrieksterrein aan het Wilhelminakanaal Zuid 104, 4903 RA Oosterhout. Je kunt hier voor de rit ook eten, reserveer je plekje via het inschrijfformulier.

Soort rit: De rit wordt verreden volgens een creatief puzzelelement. De totale lengte is ongeveer 60 km. De prijsuitreiking vindt plaats in De Houthallen, zo snel mogelijk nadat de laatste deelnemer is gefinisht. We zorgen ervoor dat je uiterlijk om 24:00 uur naar huis kunt.

Inschrijven kan op de dag zelf tussen 18:00 en 18:50 bij de starttafel. De voorinschrijving is gesloten.

Inschrijfgeld: Voor leden van de Mini Seven Club Nederland kost de rit €7,50 per equipe. Voor niet-leden €15,00 per equipe.

Bijzonderheden:

  • Eet je vooraf gezellig mee? Je kunt kiezen uit een Vegaburger of Kipsate met twister fries voor €9,50 of een Smokey burger voor €12,50
  • Deze rit telt mee voor het clubkampioenschap van 2022
  • Het voeren van meer dan wettelijke toegestane vormen van verlichting is verboden! Dus géén extra schijnwerpers o.i.d. gebruiken, je loopt dan het risico een proces-verbaal voor stropen te krijgen
  • Vergeet niet voor de aanvang van de rit te tanken

Meer weten? Neem contact op met Marco Baelemans

Locatie

Reacties

RE: DoDa-rit

De inschrijving is open, ben jij deelnemer 1?

RE: DoDa-rit

Helaas gaan wij er niet bij zijn.

Had in de planning een eerdere "boeking" over het hoofd gezien.....

RE: DoDa-rit

Jammer zeg @BadBert.

 

RE: DoDa-rit

De voorinschrijving is gesloten. Had je je nog niet aangemeld maar wil je wel meedoen, kom dan gewoon naar de locatie toe en schrijf je daar in bij de inschrijftafel. Voor de rit wat eten is ook mogelijk.

Iedereen die zich wel al heeft ingeschreven krijg zo een bevestiging toegestuurd.