Frieslandrit (FR)

Datum
-

frieslandritNa jaren van afwezigheid is de Frieslandrit weer terug en kunnen we op zondag 16 oktober lekker gaan toeren door de mooie omgeving van Dokkum.

De start en finish is in Dokkum bij Brouwerij Dockum, Koophandel 10, 9101 WV, Dokkum. 
De inschrijftafel gaat om 11:00 uur open en om 12:00 uur gaan we van start.

De rit gaat grotendeels door de gemeente Noardeast-Fryslân. We komen langs boerderijen en een klinkerpad om te testen of alles nog goed vast zit. En vergeet niet om je ogen goed de kost te geven, voor je het weet mis je net een roofvogel in actie of de hertenkudde. 

De rit is uitgezet als toertocht, maar door er zijn diverse puzzelelementen aan toegevoegd dus je kunt hem ook als puzzelrit rijden. En dan telt hij ook mee voor het Clubkampioenschap. Ook als niet ervaren puzzelaar kan je zeker meedoen om kans te maken op een Fries prijzenpakket. 

Vooraf inschrijven kan tot 14 oktober 10.00 via het formulier onderaan. De eerste 40 aanmeldingen krijgen een verrassing bij de starttafel. Het is ook mogelijk om je op de dag zelf tussen 11:00 en 11.45, bij de starttafel in te schrijven. Inbegrepen bij inschrijfgeld: koffie/thee/lekkers bij start en tussenstop. 

Inschrijfkosten per auto: €7,50 als je lid bent van Mini Seven Club Nederland en €15,00 voor niet-leden.

Vragen? Mail Sharon

Oant Sjen

Sharon - Frieslandrit 

 

>>> Update <<<

  • Inschrijftafel: 11.00 - 11.45.
  • Start: Rond 11.45 een kleine speech voor vertrek. 
  • Tussenstop: 13.00- 14.00.
  • Finish: tussen 14.30 en 15.00. 
  • Prijsuitreiking: zo snel mogelijk nadat iedereen weer aanwezig is. 

GPX: Er is met de route uitzetten rekening gehouden met de mensen die in hun eentje de rit gaan rijden. Deze deelnemers kunnen gebruik maken van een gpx bestand die via apps zoals BikeGPX gereden kunnen worden.