Kersenrit (GD)

Datum
-

Dit is de oudste puzzelrit van onze club. Dit jaar is het de 50e keer dat hij verreden wordt en het is alweer de 40e keer dat de winnaar Flipje mee naar huis mag nemen. 

De kersen komen vers van de boomgaard, vandaar dat deze rit altijd half juni gereden wordt. 

kersenritMeer informatie

Type rit: Dit is een puzzelrit op basis van het systeem routebeschrijving.

Lengte van de rit: Ongeveer 60 kilometer.

Inschrijven: Inschrijven kan bij de starttafel in Pannenkoekenboerderij Aan de Linge, Molenstraat 18, 6672 LA Hemmen. Deze is open vanaf 11:00 tot 12:00 uur. De eerste deelnemer start om 12:00 uur.

Deelnamekosten: €7,50 voor leden en €15,00 voor niet-leden. Graag bij de starttafel contant en indien mogelijk gepast betalen.

Bijzonderheden: - Deze rit telt mee voor het Clubkampioenschap van 2022

                             - Tip: Er zijn heerlijke pannenkoeken met kersen (en nog veel meer lekkers) te verkrijgen bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge. 

Inlichtingen:  Voor meer informatie kun je terecht bij Han Bijsterbosch, tel. 06-52692402 en Rita van Laar, tel. 033-4805761

 

 

Reacties

RE: Kersenrit (GD)

Iedereen die zich vooraf had aangemeld heeft een mail gekregen. Heb je die niet? Check je spam. Daar ook niet? Mail dan naar events@minisevenclub.nl.

Er zijn nog voldoende plekken beschikbaar dus je kunt op zondag gewoon naar de start komen en meedoen. Zorg dan dat je er voor 12:00 uur bent. 

Iedereen die meedoet heel veel plezier gewenst.