Nederlandse Mini Clubdag (GD)

Datum
-
Korte omschrijving

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. En dit is nog niet alles, we zijn nog druk bezig om andere activiteiten uit te werken dus hou dit topic in de gaten voor meer informatie. Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke dag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha.

Alle Minirijders uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers.

Heb jij een Mini uit 1959 of 2022? Of van een bouwjaar daartussenin? Kom dan kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij onder anderen een van de aanwezige handelaren en kofferbakverkopers zoals MarcosMinis,  The Little Car Company, E&W Ministyling, Your own Mini in Scale, Bart Theelen, Richard Franse en Henk Cremers en de snackwagen van Fa. Bovenberg.
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag, de 7Spetter verkiezing. Zie voor meer informatie en het deelnameformulier onderaan deze pagina. Aanmelden kan tot 13:00 uur bij de clubstand.
  • Kleppendeksel races. Aanmelden kan tot 12:30 uur bij de clubstand.
  • Stuurvaardigheid voor Classic en New Mini's. Hoe goed heb jij je Mini onder controle? Aanmelden kan tot 11:30 uur bij de clubstand.
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's.

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meedoen met de 7Spetter verkiezing, kleppendekselraces en stuurvaardigheid is gratis voor leden van Mini Seven Club Nederland. Ben je dit niet? Dan betaal je 2,50 euro voor de 7Spetter verkiezing en de kleppendekselraces en 5 euro voor de stuurvaardigheid.

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Vooraf aanmelden is nodig zodat wij een goede terreinindeling kunnen maken. Je doet dit met het formulier hierboven of stuur een mail naar events@minisevenclub.nl 

Zowel voor handelaren en kofferbakverkopers is een stand tot 10m2 gratis en kosten extra vierkante meters 2 euro per m2. Als je dat wilt vermelden we gratis op onze socials dat je met een stand aanwezig bent.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met het organisatieteam, Esther, Sharon en Natascha via events@minisevenclub.nl. 
Delen van deze meeting op jouw eigen pagina om het deze dag bij zoveel mogelijk Minirijders onder de aandacht te brengen wordt zeer gewaardeerd.  

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

 

Programma

Programma Mini Clubdag 25-9-2022

Formulier 7Spetter verkiezing

Deelnameformulier 7Spetter verkiezing pagina 1Deelnameformulier 7Spetter verkiezing pagina 2

Locatie

Reacties

default

RE: Nederlandse Mini Clubdag (GD)

Ik verheug me, als nieuw lid op deze dag !