Oud- en Nieuwrit (GD)

Datum
-

Toertocht voor Classic en New Mini-rijders. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid bent van Mini Seven Club Nederland.

De inschrijving is gesloten. Iedereen die meedoet een hele leuke dag gewenst.

Deze keer is gekozen om het jaar te beginnen met een rit over de Veluwe. Het was een uitdaging voor Yordy om een locatie te vinden, maar het is hem gelukt. We gaan starten en finishen bij de McDonalds in Heerde, volledig coronaproof. Via de McDrive kan je de routebeschrijving ophalen. 

Bij de rit inbegrepen zijn koffie/ thee/ cappuccino met appelgebak bij de start en een Sundae-ijsje bij de finish. Voor onderweg hoef je alleen even een bammetje mee te nemen. 

Starten kan tussen 12:00 en 13:00 uur. Vanaf Heerde gaat de route door zowel Noord- als West-Veluwe. Een mooi stukje door de bossen, over dijkjes en door weilanden. Een bijzonder mooie omgeving om je ogen uit te kijken. 

De kosten voor dit alles bedragen slechts €7,50 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €12,50 per Mini voor niet-leden. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via het formulier hieronder.

Hou er rekening mee dat de huidige coronaregels het niet toestaan om met meer dan twee personen bij elkaar te komen, dus gezamenlijk proosten op de start van het nieuwe jaar doen we nu niet. Ook dien je je vooraf (uiterlijk 6 januari) aan te melden en vooraf te betalen. Je krijgt dan van ons een bevestiging met een starttijd.

Graag tot dan!

 

Locatie