Mini 7 Racing Club Races op Zandvoort (NH)

Datum
-
start Mini Miglias op ZandvoortMini 7 Racing club op circuit Zandvoort

Van 14 tot 16 juli 2023 brengt de Mini 7 Racing Club hun racecompetitie naar Nederland. Dit is het eerste bezoek van de club aan Zandvoort sinds het circuit in 2021 volledig werd gemoderniseerd.

Ook dit jaar willen ze zoveel mogelijk Minirijders de kans geven om deze races van dichtbij te bekijken dus is Roald gaan bellen met het circuit. We krijgen een mooie plek op de paddock waar je voor slechts 20 euro je MINI/Mini kunt parkeren op de paddock dus vlak bij racers. En bij deze prijs is inbegrepen dat we met onze Mini’s in de pauze op zaterdag om 13:10 en/of zondag om 12:00 ook over dat mooie nieuwe F1-circuit mogen rijden in een parade achter de pacecar. Wie wil dat nou niet, net als Max op Zandvoort rijden.

Wij moeten uiterlijk donderdag 13 juli een deelnemerslijst doorgeven aan Zandvoort, daarom vragen we je om je zo snel mogelijk aan te melden via het formulier hieronder. Dan zorgen we dat je op tijd je toegangsbewijs hebt. Dit  geeft je namelijk recht op toegang naar de paddock na het betalen van de 20 euro toegang aan de poort.

Update: De voorinschrijving is gesloten. Als je toch wilt komen kun je bij de parkeerwachter vragen of er nog plek op de paddock is. Dit geldt alleen voor Mini/MINI’s. Andere auto’s kunnen op de gewone parkeerplaats staan

Tot slot kun je op zaterdagavond meedoen aan de barbecue. Hier zijn ook alle racers van de Zandvoort Summer Trophy bij aanwezig. Dit kost 25,50 euro en kun je ter plekke betalen. Lijkt het je geweldig om daar ook eens bij te zijn dan dien je jezelf tijdig aan te melden via dit formulier.

Meer weten over de competitie? Kijk dan op de website van de Mini 7 Racing Club

Meer weten over deze actie? Mail Bonnie, Roald en Natascha via events@minisevenclub.nl

M7RC

Reacties

RE: Mini 7 Racing Club Races op Zandvoort (NH)

De voorinschrijving sluit vanavond laat. 
Heb je je niet ingeschreven en besluit je om spontaan met je Mini/MINI naar het circuit te komen. Vraag dan aan de parkeerwachter of je door mag naar de paddock. Je dient dan nog wel ter plekke de vrijwaring voor de paraderonde in te vullen.

tot ziens