Nederlandse Mini Clubdag

Datum
-

ClubdagZondag 23 april zijn we welkom bij de Expo in Hoevelaken voor deze gezellige meeting voor alle Miniliefhebbers uit Nederland en omstreken. Of je nou lid bent van een club of niet. Of je Mini uit 1959 komt of net uit de showroom. Wij zorgen dat hij op een mooi plekje op het terrein komt te staan.  

Er is een verkiezing van mooiste Mini van de dag en ook wordt er een stuurvaardigheid georganiseerd. Daarnaast zijn er een aantal handelaren aanwezig en is ook kofferbakverkoop toegestaan. Een plekje tot 10m2 is gratis, heb je meer ruimte nodig dan betaal je bijdrage van 2 euro per m2. Aanmelden hiervoor kan via events@minisevenclub.nl
En om het nog leuker te maken wordt er door een aantal leden gewerkt aan een tentoonstelling met allemaal bijzondere Minimodellen. Heb jij ook zo'n Mini? Laat het ons weten zodat we genoeg ruimte vrij kunnen houden op het terrein. 

Vooraf inschrijven voor deze meeting is niet nodig en de toegang is gratis. Het adres is Koninginneweg 1 in Hoevelaken. 

 

Aanwezig op de clubdag:

Danny

CVM

 

model

marcos

tlcc

* Fa Bovekerk - snackwagen

* Elly Moerman 

* Kees Plugboer 

* Henk Cremers

* Erik van der Laan

* Winfried Krijgsman

* Marcel van der Hart

* Ron van Hof 

* Bart Theelen

Locatie

Reacties

RE: Nederlandse Mini Clubdag

ik had gehoopt erbij te zijn, maar waarschijnlijk ben ik er toch niet :( Hoop een stel clubleden (en iig de clubstand!) te zien bij de KONI meet!

RE: Nederlandse Mini Clubdag

Jammer dat je niet kunt BadBert. En de clubstand is zeker bij in Oud Beijerland, dus dan zien we je daar.