Nederlandse Mini Clubdag

Datum
-

1

Zondag 24 september zijn we welkom bij de Expo in Hoevelaken voor deze gezellige meeting voor alle Miniliefhebbers uit Nederland en omstreken. Of je nou lid bent van een club of niet. Of je Mini uit 1959 komt of net uit de showroom. Wij zorgen dat hij op een mooi plekje op het terrein komt te staan.  

De Nederlandse Mini Clubdag duurt van 11:30 - 15:30 uur en de toegang tot deze dag is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Er is een verkiezing van mooiste Mini van de dag en ook wordt er een stuurvaardigheid georganiseerd. Daarnaast zijn er een aantal handelaren aanwezig en is ook kofferbakverkoop toegestaan. Een plekje tot 10m2 is gratis, heb je meer ruimte nodig dan betaal je bijdrage van 2 euro per m2. Aanmelden hiervoor kan via events@minisevenclub.nl
En om het nog leuker te maken wordt er door een aantal leden gewerkt aan een tentoonstelling met allemaal bijzondere Minimodellen. Heb jij ook zo'n Mini? Laat het ons weten zodat we genoeg ruimte vrij kunnen houden op het terrein. 

Zien we jou op zondag 24 september bij de Expo aan de Koninginneweg 1 in Hoevelaken?

Locatie

Reacties

RE: Nederlandse Mini Clubdag

Potverdorie..... dan is er een rit van mijn eigen club... kan ik er WEER niet bij zijn :(

RE: Nederlandse Mini Clubdag

ging die expo nou over innocenti s ?

RE: Nederlandse Mini Clubdag

We zoeken deze keer inderdaad Innocenti's voor de "tentoonstelling" met bijzondere Mini modellen.

RE: Nederlandse Mini Clubdag

Hallo allemaal,

Gisteren heeft de Expo in Hoevelaken bevestigd dat we er nog een keer terecht kunnen. Het wordt dus nu echt onze allerlaatste keer in Hoevelaken. Laten we ervoor zorgen dat het terrein helemaal vol komt te staan met alle soorten Mini's. 

Tot dan. 

RE: Nederlandse Mini Clubdag

Meer info over de tentoonstelling van de organisator, Bart:

Als je met een Innocenti Mini of Long-Wheel Based Mini (coutryman, van, estate, pick-up) komt, laat het dan even van te voren weten via mail naar events@minisevenclub.nl Dan gaat er genoeg plek zijn op een gereserveerd stukje van de parkeerplaats om deze Mini's mooi bij elkaar te kunnen zetten 👍

RE: Nederlandse Mini Clubdag

Even het lijstje aan het bijwerken met alle vrijwilligers die komen helpen, superfijn dat die er zijn. En zij kunnen nog wel wat hulp gebruiken dus wil jij tijdens de clubdag ook ca. 1,5 uur je handen uit de mouwen steken en helpen achter de clubstand, bij de stuurvaardigheid, de ontvangst en het parkeren van de deelnemers.

Of heb je een activiteit in gedachten die je graag op de clubdag wilt uitvoeren?

Neem dan nu contact op met Sharon of mij via telefoon of events@minisevenclub.nl.

Tot ziens op 24 september. 

RE: Nederlandse Mini Clubdag

En ook het lijstje met aanwezige verkopers begint vorm te krijgen. Bart TheelenTiny Mini Models, Erik van der LaanAndre de Wit, MarcosMinisMinistyling, Ron van Hof, Henk CreemersMarcel en Ricardo en The Little Car Company, hebben al bevestigd. 
Zodra er meer bevestigingen bij komen vermelden we dat hier. 

RE: Nederlandse Mini Clubdag

Ook deze keer zijn er weer kleppendekselraces. Is die van jou al klaar?

kleppendekselbaan