Tea party en pubquiz, speciaal voor leden

Datum
-

 

Uitnodiging Tea party en Pub quiz19 maart is het zover: we organiseren speciaal voor jullie een gezellige middag in Amersfoort. 

Maar wat gaan we dan doen vraag je je nu vast af? Twee hints:

1. Alice wordt ervoor uitgenodigd in Wonderland

2. De Britten vinden dit een goede invulling van de middag.

Weet je het al?

ok, we verklappen het, het is een tea party met pubquiz. Dat wordt dus lekker bijpraten met andere Minirijders, genieten van lekkere hapjes en ook nog kijken hoe goed jouw (Mini) kennis is.

Het inschrijfformulier is gesloten, maar door een annulering zijn er nog een paar plekjes beschikbaar. Heb je toch zin/tijd om vanmiddag naar Hooglanderveen te komen? Stuur even een berichtje naar events@minisevenclub.nl en dan zien we je vanmiddag. 

De eigen bijdrage voor deze middag is voor jou als lid en 1 introducee €15 p.p. Voor kinderen onder de 12 is het €10

Ben je geen lid van onze club maar wil je ook meedoen? Dat kan, je betaalt dan €27,50 p.p. Of wordt nu lid en betaal ook de ledenprijs.

We sluiten de dag af met onze Algemene Leden Vergadering

Locatie

Reacties

default

RE: Tea party en pubquiz, speciaal voor leden

#zinin

RE: Tea party en pubquiz, speciaal voor leden

Morgenavond beginnen Amy, Sharon en ik aan het samenstellen van de quiz. Heb jij nog een vraag die er zeker in moet? Mail hem dan naar events@minisevenclub.nl. 
Vast bedankt.

RE: Tea party en pubquiz, speciaal voor leden

Goed nieuws, tijdens de bestuursvergadering van afgelopen maandag hebben we ook de begroting voor komend jaar besproken en is het gelukt om de prijs voor deze middag voor onze leden verder te verlagen naar 15 euro. 

RE: Tea party en pubquiz, speciaal voor leden

De bevestigingen zijn verstuurd. Geen mail ontvangen? Check je spam. Ook daar niets? Mail dan naar events@minisevenclub.nl

Denk je nu "Oeps ik ben vergeten me aan te melden"? Geen punt, we kunnen tot 16:00 uur vanmiddag het aantal deelnemers nog aanpassen dus het inschrijfformulier blijft nog even open staan.