Algemene Ledenvergadering: Wijziging statuten (online)

Datum
-

Uitnodiging voor ALV Statuten op 5 maar 2024Op zondag 24 maart staat de Algemene Ledenvergadering gepland waarin we terugblikken op 2023, het bestuur vanaf 2024 vaststellen en we onze financiën en activiteiten bespreken. Ook kan er dan gestemd worden over het aannemen van onze nieuwe statuten en huishoudelijk reglement. 

Omdat het wijzigen van statuten best een grote beslissing is, is er op dinsdagavond 5 maart een extra Algemene Ledenvergadering ingepland. Deze is online zodat iedereen mee kan doen. Laat even via onderstaand formulier je mailadres weten en wij zorgen dat je op tijd de link ontvangt. Het document met de voorgestelde wijzigingen publiceren we uiterlijk 20 februari op deze website.

PS. In bestuursvergadering van 16/1 bleek dat we nog iets meer tijd nodig hebben om alles goed voor elkaar te krijgen. Bovendien is carnavalsdinsdag niet de beste datum voor een overleg, dus hebben we nog een keer alle agenda's naast elkaar gelegd en besloten deze meeting te verzetten van 13 februari naar dinsdagavond 5 maart. Zien we je dan?

Locatie

Reacties

RE: Algemene Ledenvergadering: Wijziging statuten (online)

Voor de agenda en de nieuwe documenten volg je deze link 

Tijdens de meeting van 5 maart is er gelegenheid om vragen te stellen, dus meld je met het formulier hierboven aan als je daarbij wilt zijn, we sturen je dan de link naar de meeting toe.