Circus Amazing nachtrit (DR)

Datum
-

Uitnodiging voor nachtrit op 20/4/24 in DrenthaHooggeëerd publiek 

Zaterdagavond 20 april presenteren wij u een hoogstaande circusact tijdens onze 2e nachtrit! We zien u graag als onderdeel van ons circus, als actief deelnemer of toeschouwer. 

Komt dat zien komt dat zien

Op zaterdag 20 april als de zon ondergaat gaan we beginnen met de nachtrit. Het thema is dit jaar: CIRCUS. En dan denken jullie hoe komen we aan dit thema? Het is nationale circusdag op 20 april.

De rit is een bolletje-pijltje rit met puzzelvragen en opdrachten onderweg (de rit telt ook mee voor het clubkampioenschap). Behalve prijzen voor wie de rit wint. Is er ook voor degene met de mooist versierde mini en mooist verklede equipe een leuke prijs te winnen!  

Vanaf 19:15 ben je welkom in café Oranjestein in Oranje (Oranje15 , 9416TB Oranje) hier staat een kopje koffie of thee met wat lekkers voor jullie klaar.

Om 20:00 starten we met de rit, je krijgt een goed gevulde goodybag mee om de rit door het grensgebied van Drenthe en Friesland goed te kunnen voltooien. Bij terugkomst in het café is er een gezellig samenzijn met wat fris en een warm broodje. En rond 23:15 is de prijsuitreiking.

De kosten per équipe (auto en 2 personen) zijn voor leden van de Mini Seven Club Nederland €27,50. Extra personen betalen €12,00 p.p. Ben je geen lid dan betaal je €35,00 per équipe.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan via het formulier hieronder.

Zien we jullie in ons circus? 

Groetjes namens de organisatie: Marjan, Bernard, Kenrick, David en Jan