Hunsrücktour (DE)

Datum
-

foto's Hunsrucktour 2023

Met je Mini door Nederland rijden is prachtig, maar wat dacht je van rijden door de prachtige Hunsrück?

In het zuidwesten van Duitsland, onder de Eifel en ingeklemd tussen de Mosel bij Trier en de Nahe ligt een prachtig gebied: de Hunsrück. Nederland is mooi en met de vele ritten die de club organiseert kom je in bijna iedere provincie, maar tegen de schoonheid van de Hunsrück met z’n prachtige weggetjes, heuvels vol met wijngaarden, mooie vergezichten en schilderachtige dorpjes kan het eigenlijk niet op.. Lijkt het je leuk om de Hunsrück, op nog geen vier uur rijden vanaf Utrecht, eens met je Mini te verkennen tijdens een geheel verzorgde rit inclusief overnachtingen in een gezellig hotel en met gelijkgestemden? Dan is dit je kans: de Mini Seven Club organiseert namelijk voor het eerst de Hunsrücktour!

Ervaren uitzetter en organisator van dit soort evenementen Daan Pont en clublid Yordy Snel hebben de handen ineen geslagen om eens te kijken of een dergelijk evenement ook voor de Mini Seven Club een succes zou kunnen zijn, nadat een aantal andere (merken)clubs ons voor gingen. Wat is het idee? Een volledig verzorgde reis naar Reinsfeld in Duitsland, inclusief een prachtige toerrit aldaar in de prachtige omgeving inclusief twee overnachtingen in het gezellige Hotel Jägerhof in Reinsfeld. Uiteraard met volledig verzorgde routebeschrijving (bol-pijl met afstanden en foto’s), een rallyschildje en een goodiebag.

De reis bestaat uit:

  • Aankomst op vrijdag 10 mei 2024 in Reinsfeld (op eigen gelegenheid)
  • Overnachting van vrijdag op zaterdag in een tweepersoons kamer, inclusief ontbijt
  • Zaterdag 11 mei 2024 een volledig verzorgde rit in de omgeving, inclusief routeboek, rallyschild, volledig verzorgde lunch, bezoek aan een wijnboerderij én een goed gevulde goodiebag
  • Zaterdagavond sluiten we de dag af met een uitgebreid buffet in het hotel
  • Overnachting zaterdag op zondag in een tweepersoons kamer, inclusief ontbijt
  • Zondag, na het gezamenlijke ontbijt, terugreis vanuit Reinsfeld op eigen gelegenheid

Dit alles kunnen we aanbieden voor slechts € 379,- per equipe van twee personen, ofwel slechts € 189,50 per persoon! We hebben voor het weekend het hele hotel afgehuurd maar omdat het hotel niet groter is, is het maximale aantal deelnemende equipes begrenst op 12 (24 personen dus). Lijkt het je leuk om mee te doen? Vul dan nu het formulier hieronder in. Wacht niet te lang want vol is écht vol.

Dit evenement is gezien de beperkte beschikbaarheid uitsluitend toegankelijk voor leden, bij het inschrijven heb je dus je lidnummer nodig.

Graag tot dan!

Vooraf al wat meer info of heb je nog vragen? Ik, Yordy Snel, beantwoord ze graag via 06-52053343 (bellen of Whatsapp).

Reacties

default

RE: Hunsrücktour (DE)

Inschrijving is gelukt!

default

RE: Hunsrücktour (DE)

Bij deze schrijf ik mij graag in.

default

RE: Hunsrücktour (DE)

Bij deze schrijf ik me graag in.

default

RE: Hunsrücktour (DE)

Bij deze schrijf ik me graag in. We zijn met ons tweeën maar slapen graag op aparte kamers. 

vriendelijk verzoek om rekening te houden met mijn dieetwens om geen vlees en vis te consumeren.

RE: Hunsrücktour (DE)

Hallo allemaal,

Wat super dat jullie meegaan. Zou je dit formulier  nog even in willen vullen? Je inschrijving is pas geldig als dat bij ons binnen is namelijk 

Groetjes,

Natascha

 

RE: Hunsrücktour (DE)

De Hunsrücktour (DE) 2024 is vol!

Inmiddels zijn alle beschikbare plekken gevuld en is inschrijven dus niet meer mogelijk. Wel kunnen we je eventueel op de reservelijst zetten voor als er onverhoopt mensen uitvallen.

Iedereen die zich ingeschreven heeft ontvangt eerdaags een mailtje met de bevestiging van zijn/haar inschrijving en wat nadere info.

Dank allen voor het enthousiasme, we hebben er zin in.

groet

Yordy Snel, Chris Rens en Daan Pont.