Kersenrit (GD)

Datum
-

kersenDe Kersenrit is de oudste puzzelrit van onze club. Dit jaar rijden we hem alweer voor de 52e keer en als wisseltrofee hebben we een heuse Flipje. Wie weet neem jij deze dit jaar mee naar huis.

De rit eindigt bij de kersengaard van de familie Timmer, waar de ingevulde kaarten kunnen worden ingeleverd en de kersen worden afgehaald, om vervolgens weer via een neutrale route naar de startlocatie te rijden.  

 

De rit is een puzzelrit op basis van routebeschrijving en is ongeveer 50 kilometer lang.

 

Het deelnamegeld is € 15,00 voor leden en € 22,50 voor niet-leden. In dit bedrag is naast de rit ook een heerlijke zak kersen inbegrepen. Wil je meer kersen? Dan kun je die in de boomgaard kopen.

 

Inschrijven doe je bij voorkeur vooraf zodat we weten hoeveel routes we moeten printen en hoeveel kersen er ingepakt moeten worden. Dit kan tot 5 juni via het formulier onderaan deze pagina. Daarna kun je je alleen nog aanmelden bij de starttafel in Pannenboerderij Aan de Linge, Molenstraat 18, 6672 LA Hemmen. De inschrijftafel is open tussen 11:00 en 12:00 uur en de start is om 12:00 uur.

 

Voor de liefhebbers, deze rit telt mee voor het clubkampioenschap van 2024.

 

Nog een tip: Ze hebben hier echt heerlijke pannenkoeken dus voor of na de rit kun je hier heerlijk eten. Dit is wel op eigen kosten, wij betalen alleen de helft van je zak kersen 😊

 

Vooraf meer weten? Neem dan per per mail contact op met Han of Rita of bel ze op 06-52692402 of 06-51109556