Nederlandse Mini Clubdag (GD)

Datum
-

Uitnodiging Mini Clubdag april 2024Zondag 21 april 2024 organiseren we weer een gezellige meeting voor alle Miniliefhebbers uit Nederland en omstreken. Iedereen is welkom, of je nou lid bent van een Miniclub of niet. Of je Mini uit 1959 komt of net uit de showroom. Wij zorgen dat hij op een mooi plekje op het terrein komt te staan. Vorig jaar dachten we dat de Expo in Hoevelaken nu al verkocht zou zijn maar dat is niet het geval, en dus kunnen we daar in april nog terecht.

Zoals altijd is het belangrijkste onderdeel van een Mini Clubdag het bewonderen van elkaars Mini’s, kennismaken met andere Miniliefhebbers en als je zin hebt meedoen met de activiteiten. En er is ook deze keer weer genoeg te doen.

  • Je kunt meedoen met de Seven Spetter verkiezing van mooiste Mini’s van de dag
  • Voor zowel de Classic als New Mini’s is er een stuurvaardigheid
  • Er zijn handelaren en kofferbakverkopers aanwezig
  • De Monster Mini Club neemt een aantal bijzondere Mini’s mee en zet een informatiestand neer. Dus heb jij ook een eens gedacht over het aanpassen van de motor in je Mini? Zij kunnen je er alles over vertellen
  • Ook is er weer een tentoonstelling van bijzondere Mini’s en deze keer zijn we op zoek naar Mini’s met iets bijzonders onder de motorkap
  • En natuurlijk zijn er weer kleppendekselraces

Meer informatie

Moet je je vooraf aanmelden?

Vooraf inschrijven voor deze meeting is niet nodig en de toegang is gratis. Het adres is Koninginneweg 1 in Hoevelaken. 

Meedoen met de stuurvaardigheid, kleppendekselraces en SevenSpetter verkiezing is gratis voor leden van Mini Seven Club Nederland. Ben je dat niet? Dan betaal je € 5,00 per activiteit. 
Lid worden van onze club kan op deze pagina.

 

Meer info voor handelaren en kofferbakverkopers

Een plekje tot 10m2 is gratis, heb je meer ruimte nodig dan betaal je bijdrage van 2 euro per m2 Aanmelden hiervoor kan via events@minisevenclub.nl. Dit is inclusief vermelding van jouw aanwezigheid op onze website en socials.

 

Meer info over de tentoonstelling

Deze keer zijn we op zoek naar Mini’s met iets bijzonders onder de motorkap. Heb jij zo'n Mini? Laat het ons weten zodat we genoeg ruimte vrij kunnen houden op het terrein.  

Meer info over de kleppendekselraces

Inschrijven kan ter plekke bij onze clubstand. Je dient zelf je racer mee te nemen. Heb je die nog niet? Op deze pagina vind je alle info over de races

 

Meer info over de SevenSpetter verkiezing

Je Mini kan meedoen in een van de volgende categorieën, Classic Mini of New Mini origineel, Classic Mini gerestaureerd, Classic Mini of New Mini Custom. Je kunt je op de dag zelf inschrijven bij onze clubstand. 

 

Mag ik een standje neerzetten van mijn Miniclub?

Dat mag, neem hiervoor contact op met events@minisevenclub.nl

 

Ik wil nog iets anders weten

Sharon, Natascha en Manon helpen je graag, stuur een mailtje naar events@minisevenclub.nl en je hoort zo snel mogelijk van een van hun.

Locatie

Reacties

RE: Nederlandse Mini Clubdag (GD)

Deze verkopers hebben al bevestigd dat ze met een stand aanwezig zijn: . Bart Theelen en Erik van der Laan

RE: Nederlandse Mini Clubdag (GD)

En ook Marcosminis en Elly Moerman zijn er weer bij met een stand met Mini's en onderdelen

RE: Nederlandse Mini Clubdag (GD)

Nog meer verkopers die hun komst bevestigd hebben: The Little Car Company en Tiny Mini Models