Oldtimer Festival Huizen (NH)

Datum

De uitzetter van het Ritje door het Gooi is ook een van de organisatoren van de oldtimerdag in Huizen. En hij heeft geregeld dat er 10 - 15 Mini’s gratis mee mogen doen. 

Heb je zin in een leuke dag met toertocht? Mail dan naar Ido via voor meer informatie en om je op te geven.

Meer info over het event:

Het twaalfde Oldtimer Festival Huizen staat gepland voor zaterdag 6 juli 2024

WAAR DE HISTORIE DE TOEKOMST ONTMOET….

Net als vorig jaar vindt het Oldtimer Festival Huizen plaats in en rond de Krachtcentrale en in de Havenstraat in Huizen.

Een unieke collectie  van honderden historische auto’s, tractoren, brommers staat uitgestald op het feestelijke festivalterrein.

Dit jaar besteden we  weer speciale aandacht aan de PreWarCars en het 60-jarig  jubileum van de Ford Mustang. Tevens richten wij de spotlights op  het fenomeen  Buggy, klassieke Corvettes en het thema Offroad.

Daarnaast kan men zich inschrijven voor de  Voorma/Hyppe Spietentocht. Dit is een toertocht van zo’n 60  kilometer in de omgeving van het Gooi. Halverwege de toertocht is een Pitstop. Daarnaast presenteren de Gooische autodealers hun nieuwste elektrisch aangedreven modellen.

Het restaurant van de Krachtcentrale en een aantal Foodtrucks zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een hapje (poffertjes en wafels) en een drankje.

Een Dixielandband Looporkest en onze vaste  rock en roll band de “Crazy Cadillacs” zorgen voor de muzikale omlijsting.

De bandenwisselwedstrijd in de Gooische Pit Stop Challenge aan de Mclaren MP4 formule 1 auto (van Lewis Hamilton)  zorgt ook dit jaar voor spektakel. Teams  van vier strijden  om de snelste bandenwissel. Voor de winaars is een mooie prijs beschikbaar.

Naast de Foodtrucks is er een automobilia-markt van 20 kramen. Voor de kinderen staat er weer een verzameling van oldtimer trapauto’s klaar.

Iedere oldtimer-bezitter is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons evenement. In verband met de organisatie is inschrijven via de website noodzakelijk.

Meer info over het event vind je op https://www.oldtimershuizen.nl/festival-2024