Oud- en Nieuwrit (GD)

Datum
-

uitnodiging Oud-en Nieuwrit 2024Zondag 7 januari starten we het jaar weer goed met de Oud- en Nieuwrit. Dit wordt alweer het 15e jaar dat we deze rit, traditioneel op de eerste zondag in januari, voor alle Classic- en New Mini-rijders organiseren en alle clubs zijn van harte welkom om mee te doen.

Er is wat lekkers te eten, we zorgen weer voor een mooie toertocht en er is gelegenheid om elkaar een mooi 2024 met veel plezier met onze Mini's te wensen. Jij komt toch ook?

De start is wederom bij de La Place in Harderwijk, de ideale plek om de mooie Veluwe te gaan ontdekken. Ook dit keer zorgt onze vaste uitzetter Yordy weer voor een verrassende rit over de mooiste weggetjes van de Noordwest Veluwe en een duidelijke routebeschrijving. Gewoon lekker genieten dus, van je Mini, leuk gezelschap en een prachtige omgeving.

De voorinschrijving is gesloten maar je kunt je op de dag zelf nog wel inschrijven bij de startlocatie. Dit kan tussen 10:30 - 12:00 uur. We gaan nog proberen wat extra routebeschrijvingen te printen, maar het kan zijn dat je hem deze keer digitaal krijgt in plaats van op papier. Koffie/thee en lekkers is er genoeg dus dat komt wel wel goed. En of je de route nou op papier of op je telefoon moet lezen, hij blijft mooi. Zien we je morgen, 7 januari, bij de La Place in Harderwijk?

Reacties

RE: Oud- en Nieuwrit (GD)

update van de uitzetter:
 

De routebeschrijving gecheckt en geprint om morgenavond nog één keer na te rijden, dan kan het bestand naar de drukker voor het drukken van de vele routebeschrijvingen.
Het beloofd weer een gezellig drukke rit te worden 7 januari! Heb jij je al ingeschreven?
Tot dan!

RE: Oud- en Nieuwrit (GD)

Ben jij er zondag ook bij? Hierbij nog wat meer info:


Zondag is het weer zover: de inmiddels traditionele eerste rit van het jaar! Ook dit jaar start de Oud- en Nieuwrit vanuit Harderwijk, waarna we via dorpjes als Hierden, Hulshorst en Doornspijk richting Elburg gaan om vervolgens over te steken richting Epe en via de Kroondomeinen weer terug komen in Harderwijk voor een gezamenlijke nieuwjaarsborrel. Al met al een prachtige afwisselende route van zo’n 2,5 uur!

De route is uitgezet, gecheckt, nagereden en inmiddels gedrukt en wel binnen (met dank aan Scheffer Media wederom), de start- en finishlocatie is geregeld (La Place Harderwijk) en mooi droog en zonnig “winterweer” besteld, dus laat maar komen die eerste rit van het jaar!

Kom je ook? Het aantal aanmelding overtreft nu al die van vorig jaar maar je kunt je uiteraard nog steeds inschrijven via de website (www.minisevenclub.nl/evenementen/2024/oud-en-nieuwrit-gd) en eventueel zelfs zondag zónder aanmelding nog aansluiten.

Tot zondag!

RE: Oud- en Nieuwrit (GD)

De bevestigingen zijn verstuurd naar iedereen die zich heeft ingeschreven. 

Wil je ook meedoen? Je kunt je nog steeds aanmelden via het formulier hierboven, dat blijft open staan tot morgen. En anders kun je je zondag tussen 10:30 - 12:00 inschrijven bij de La Place. Hou er dan wel rekening mee dat er misschien geen papieren routebeschrijving voor je beschikbaar is maar dat je hem digitaal krijgt. 

 

Het adres van de La Place is, Boekhorstlaan 14, 3847 LP Harderwijk