Winterweekend (NB)

Datum
-

uitnodiging Winterweekend 2024Dit weekend organiseren we weer eens wat anders, namelijk een "spelletjes" weekend om de donkere dagen van de winter gezellig door te komen. 

Op vrijdagavond zijn we welkom bij camping de Kuilen in Someren, die waar we ook het laatste jubileumfeest gevierd hebben. We organiseren dan een gezellige avond met friet, snacks en spelletjes. Zaterdag kun je meedoen met een puzzelrit en na het diner begint het spel Jachtseizoen. Weet jij uit handen van de jagers te blijven? Zondagochtend doen we rustig aan met een mooie wandeling door het natuurgebied en sluiten we het weekend af met een kop warme soep en brood. 

Lijkt het jou gezellig om dit weekend mee te maken? Schrijf je dan nu in via het formulier hieronder. 

Meer informatie

Kosten: De prijs voor dit weekend is € 65 per persoon voor leden van Mini Seven Club Nederland en € 75 als je geen lid bent. 

Wat krijg je allemaal: Een bed in een achtpersoonsslaapzaal, friet en snacks op vrijdagavond, ontbijt en diner op zaterdag, ontbijt en lunch (soep en brood) op zondag en koffie en thee gedurende het weekend. 

Wat moet je zelf meenemen: Eigen beddegoed of slaapzak en kussen, drinken, bord, bestek, glas en mok. En je favoriete spel voor de vrijdagavond.

Kan ik ook ergens anders slapen dan in de slaapzaal? Je mag ook met je eigen kampeermiddel komen daar betaal je niets extra's voor.

Er zijn ook een paar huisjes op de camping en je kunt ook ergens anders overnachten, dit dien je zelf te regelen. Hou er rekening mee dat je geen korting krijgt op de deelnameprijs van het weekend als je hiervoor kiest. 

Meer weten? Mail Gitty en Pim