Noord-Hollandrit, mei 2021

Sharon en John hadden vorig jaar al veel werk verzet voor de Noord-Hollandrit en hoopten dat we hem dit jaar live konden rijden. Helaas kon dat nog niet, maar daar hebben ze zich niet door laten tegenhouden. Met behulp van Google Maps hebben ze een voorproefje gemaakt van wat we volgend jaar kunnen verwachten. 

Deel een van de rit bestond uit een stukje van de bestaande rit maar omdat je via Streetview reed mocht je nu wel af en toe aan de verkeerde kant van de weg rijden. Maar verder moest je je wel aan de verkeersregels houden, dus midden op straat stilstaan mocht niet.

In deel twee gingen we naar een van de mooiste steden van Noord-Holland, namelijk Alkmaar. Op het bijgeleverde kaartje moest je vijf toeristische attracties intekenen. Daarna mocht de computer opzij want je kon de route op de bijgeleverde kaart intekenen met behulp van het striproute systeem.

Er hadden zich 25 Minirijders aangemeld maar uiteindelijk zijn er 19 vertrokken. Die hebben netjes op tijd hun antwoorden ingeleverd en toen kon Sharon aan de slag met nakijken. Weten hoeveel punten je hebt behaald? Of kijken wat de juiste antwoorden waren? Open dan nu de presentatie.

Wij hopen dat je veel plezier gehad hebt en zien je graag terug op een van onze volgende evenementen.

 

Ps. Voor degenen die niet meegedaan hebben maar wel nieuwsgierig zijn naar de rit, hier vind je alle documenten.

1. Reglement en routebeschrijving

2. Kaart Alkmaar

3. Striproute Alkmaar