aankoopadvies!!!

default

RE: aankoopadvies!!!


Hai eelke & en andere mini-fanaten,

Ik wil ook toetreden in de wereld van de mini, dus ook hard op zoek.
Nou zag ik op mini-markt van mscn een mini cooper 1.3 uit '96 met 67000km op de teller te koop staan. 2e eigenaar, leren stuur, 1/2 lederen bekleding, notenhouten dashboard, alarm, startonderbreker....voor 5000 euro ( uiteraard gaat daar wat vanaf, als het goed is ) maar wat vind jij/jullie van de prijs?
Waar moet ik op letten voor een auto uit dit bouwjaar?
doegie

RE: aankoopadvies!!!

Mr. Forum hier!! :) Nee, ff serieus, ik ben slechts administrator. Ik weet e.e.a. van het beheren van servers, websites en forums en weet inmiddels ook wel enigszins de weg in de Mini-wereld, maar er zijn mensen die er een stuk meer van weten :)

Verder naar je vraag: de prijs is niet zo slecht, niet abnormaal hoog gezien de prijzen in de markt. De ANWB koerslijst zegt Verkoop 4100 EUR, 3000 EUR Inkoop. Zoals alle Mini's is deze dus ook te duur :) Het is echter niet erger dan anders. Mini's zijn nou eenmaal relatief duur, omdat het steeds meer liefhebbersauto's worden. Zoals altijd geldt: neem de aankooptips op de site goed door en neem zo mogelijk iemand mee die verstand heeft van Mini's. 1996 klinkt recent, maar in 6 jaar kan er een boel roesten aan een Mini.

RE: aankoopadvies!!!

Je moet je gewoon bewustzijn van wat er met een Mini allemaal mis KAN zijn. De prijs doet er niet toe op het moment dat je vastbesloten bent DIE Mini te kopen die je juist wil hebben,toch?
Het enige wat je je moet afvragen of je bereid bent er geld in te steken als er toch iets mis mocht zijn. Eventueel alles op papier laten zetten dat de auto in perfecte staat is, dan kun je altijd de verkoper erop aanspreken en sta je volgens de wet sterk.

RE: aankoopadvies!!!

Kijk en 96ers kunnen roesten, dat doet de mijne ook, maar ze rijden als gekken

RE: aankoopadvies!!!

Ja, maar dat doen ze allemaal :) Rijden als gekken [i:1pep0lc4]en[/i:1pep0lc4] roesten. Niet alleen de 96-ers. Misschien de zwaardere Sports Pack auto's vanaf 97 wat minder.