achterlicht inno?

RE: achterlicht inno?

medeclubgenoten,
Ik heb laatst een gebruikt achterlicht gekocht in de veronderstelling dat dit van een MK3 zou zijn. Echter de kapjes van een gewone MK3 passen niet en er ziten allemaal bolletjes op de binnenkant op de refelctor. Weet iemand van wat voor type dit achterlicht is? Zou het van een inno kunnen zijn?

Grt, Rob

RE: achterlicht inno?

Wat dacht je ervan om een foto te posten...?

RE: achterlicht inno?

op basis van jou verhaal denk ik idd dat het een inno is

Jaapio











[size=50:11njbwij]maar een foto biedt zekerheid[/size:11njbwij]

RE: achterlicht inno?

Welk merk is het? Altisimo is gebruikt in de beginjaren en is anders...

RE: achterlicht inno?

Klopt, het is een Altisimo. is dit gebruilkt op de gewone mini, of op de Inno?

RE: achterlicht inno?

http://innocenti-mini-bits.de/Elektrik/ ... rechts.JPG

Is het deze? dan heb ik er ook één.

RE: achterlicht inno?

Voor inno's zijn zowel Altissimo als Carello lampen gebruikt. Mk2 en Mk3 zouden uitwisselbaar moeten zijn met de UK varianten.

default

RE: achterlicht inno?

Het MkIII Bl achterlicht is dezelfde als die van de MK II. Beide zonder achteruitrijlicht. De MkIII Innocenti's hadden dus achteruitrijlichten. met drie lampen. Als jij een MkIII achterlicht zoekt, moet jij een huis met 2 lampen hebben. De Innocenti achterlichten waren voor 60%Altissimo,( die werden trouwens ook nog op de MK4 gebruikt). 35% Carello en 5% Olsa. De koplampen waren voor 95% Carello(zonder stadslicht) en voor 5% Olsa. Alle merken staan gegoten in het huis. Als jij een Altisimo achterlicht hebt met 2 lampen, dan is dat van een Innocenti MKII. Groet.

RE: achterlicht inno?

Staat er bij de Inno altissimo achterlichten geen Inno in? Staat me iets van bij, en dat daar ook de vraagprijs op bepaald wordt? ;)

RE: achterlicht inno?

Ok, bedankt allemaal. Het is dus een Altissimo rechter achterlicht met achteruitrijlamp van een Inno, met Carello kapjes in onbeschadigde toestand en met nog heel mooi chroom...... Op mijn "gewone" Mini hoort dit licht dus niet thuis. Ik wil hem wel wegdoen, iemand interesse?

RE: achterlicht inno?

Ik denk dat ik wel iemand weet die interesse heeft. Dan heeft hij tenminste reserve. Neem eens contact op met JanG. Die is bezig met de restauratie van een Inno.

RE: achterlicht inno?

Misschien handig om een berichtje te plaatsen in "Aangeboden"?