auto kerkhof

default

RE: auto kerkhof

Hoe zinvol is het om naar een autokerkhof toe te gaan om dingen voor mijn mini te zoeken? Kan ik dara bijvoorbeeld nog bruikbaar plaat materiaal vinden of motor onderdelen, wie heef er ervaring mee en kan die ervaring met mij delen? Alvast bedankt

RE: auto kerkhof

dat is echt afhankelijk van t kerkhof..gewoon gaan kijken of eens rondbellen is de beste optie..soms vind je er complete goede motoren en soms echte schrot :)

default

RE: auto kerkhof

Mijn ervaring is dat de motoren echt compleet niks meer is. Maar andere onderdelen zoals deur-mechanismes en zo zijn nog wel redelijk goed.

default

RE: auto kerkhof

weet iemand ook een paar websitjes voor dit soort dingen???

thnx

RE: auto kerkhof

voor alle gebruikte autoonderdelen, dus ook voor mini:

www.onderdelenlijn.nl

succes

Mark

RE: auto kerkhof

heb de onderdelen lijn al een paar keer gebeld hadden niks voor de mini van mij :'(

RE: auto kerkhof

Maar om dus terug te komen op de vraag: soms kom je wel eens een Mini tegen op een autosloop ja. En dan zitten daar vaak nog best bruikabre dingetjes op. Soms kan een ander product van BMC/Rover of hoe het ook heette op dat moment ook uitkomst bieden. Zo zit er in mijn Mini een interieurlampje dat uit een sloop-Metro komt; het zit op een andere plek, maar het is hetzelfde lampje :)

default

RE: auto kerkhof

:D ik was laatst op een sloperij in Raalte daar lagen twee mini's. Triest gezicht :? zaten nog wel worstvelgen onder twee stuks. Sloperij Peijfers.

RE: auto kerkhof

Bij mij in de buurt zit maar 1 sloop, heb eens gebeld, gewoon uit nieuwsgierigheid.
Ze hebben af en toe een Mini maar meestal worden die meteen helemaal vernietigd..wel zei hij mij dat er in Brabant verschillende slopen schijnen te zitten die veel Mini's hebben en ook bijna alle onderdelen die goed zijn eraf halen en bewaren..dus das goed nieuws, alleen als je een motor zoekt wordt t erg moeilijk zei hij

RE: auto kerkhof

Ik heb eens onderdelen opgevraagd die door steenslag het wel eens willen begeven (Mistlampen, grille) maar helaas nul op het request. Er lopen gewoon ook handelaren in Engelse autoonderdelen de sloperijen af. Zo pissen wij naast de pot.