Badges

RE: Badges

Zoals wel vaker gebeurd waren bij Tigger de badges er af gesloopt. Gelukkig weinig lakschade, en ik heb al een nieuwe op de neus gezet inmiddels (a 30€ |:( ). Maar horen er op de wielnaven origineel ook badges?

Verder vandaag ook stoelverlengers er op gezet en een v-snaartje gekocht. Hopelijk binnenkort lampjes erbij.

Groetjes,

Robbert

RE: Badges

Hangt er van af wat voor wielen je hebt. Ik heb 12 inch minilites met GB badges.

RE: Badges

't is een standaard Duitse Cooper, met volgens mij Minilites. Mocht ik mij vergissen corrigeer mij s.v.p.

RE: Badges

Bij een '91-er horen zwarte dopjes zonder logo, maar later (weet niet vanaf wanneer) zaten er zilvergrijze dopjes in met Mini Cooper logo.

Markos

RE: Badges

Markos schreef:
Bij een '91-er horen zwarte dopjes zonder logo, maar later (weet niet vanaf wanneer) zaten er zilvergrijze dopjes in met Mini Cooper logo.




Volgens mij zijn deze alleen optioneel leverbaar toch?

RE: Badges

Er zitten nu zwarte dopjes op.

RE: Badges

Ik sluit me aan bij Markos. De zwarte dopjes van RObbert zijn dus juist.

Jouw wielen, Robbert, worden "in de volksmond" Rover Minilites genoemd. Dit omdat het ontwerp met 8 spaken ooit bedacht is door Minilite. Het idee met de 8 spaken is vervolgens door velen overgenomen. Juister zou dus zijn "Rover Minilite-style", maar dat is zo'n mond vol.

RE: Badges

Eelke,

Ik heb ook het idee dat het standaard zo is, en laat het maar zo. Overigens is het er eentje uit dezelfde generatie als de jouwe, en ook geimporteerd.

Zit (zat) er bij jou ook standaard een Hif44 op?

Groetjes,

Robbert

RE: Badges

Ja, er hoort een HIF44 op een '91 carb-Cooper.

RE: Badges

Dat ding (Hif44) is echt hels om af te stellen. De mijne loopt nu zeer onregelmatig, en maandag gaat hij naar de garage om het te laten fixen (op kosten v.d. vorige eigenaar, dus zo erg is het niet).

Overigens vermoed ik dat de originele kat die er onder zit inmiddels wel een beetje gaar is :x . Ik heb namelijk een kleine 200km met een veel te rijk mengsel gereden. Is niet zo vreselijk toch, of wel? Ik was van plan de uitlaat tzt te vervangen, aangezien ik toch geen milieu-aantekening heb. Maar ik kan er nu toch nog wel een jaartje mee door rijden?

RE: Badges

Remco T schreef:
Markos":3p3p1rep]Bij een '91-er horen zwarte dopjes zonder logo, maar later (weet niet vanaf wanneer) zaten er zilvergrijze dopjes in met Mini Cooper logo.




Volgens mij zijn deze alleen optioneel leverbaar toch?[/quote:3p3p1rep]

'91: idd. zwarte dopjes zonder logo. De zilveren dopjes met het cooper-logo zitten er vanaf '97 op, en de zwarte dopjes met cooper-logo zitten op de '94 Monte Carlo LE.

Bart.