Classic Mini verhuur

default

RE: Classic Mini verhuur

Een paar jaar geleden heb ik een MINI gereden die ik met veel verdriet moest wegdoen vanwege ernstige rugklachten. Ik ben inmiddels geopereerd aan mijn rug en kan er al weer behoorlijk veel mee. Het leven weer heerlijk opgepakt, huis gekocht en een andere auto, maar toch blijft er wel het gemis van een mini..
We willen weer clublid worden en een MINI gaan kopen als 2e auto naast de huidige, omdat ik zeker weet dat een dagje rijden in de MINI geen enkel probleem zal geven. Niettemin zouden we eigenlijk eerst weer eens een clubritje willen proberen om er zeker van te zijn dat we een MINI gaan kopen als het toch niet gaat lukken met de rug. Weet iemand of er ergens een auotverhuur bedrijf is wat nog een classic MINI in de verhuur heeft, of op welke manier ik een dagje een MINI zou kunnen huren om een clubritje mee te rijden ??
Liefts ergens in de buurt van Almere of in het midden van het land

RE: Classic Mini verhuur

Je had dit weekend even naar Lelystad moeten komen, dan had je vast wel met iemand kunnen testrijden :D

RE: Classic Mini verhuur

in [plaatsnaam] kun je wel voor een bedrijfsuitje oid mini's huren dus misschien ook wel gewoon als persoon.

***edit*** linkje gevonden

[link verwijderd]

[size=75:1ip5c2c6][Ook dit soort bedrijven vallen onder de regels voor het noemen van bedrijfsnamen. Dus verwijderd. Informatie graag via PM - Crispy][/size:1ip5c2c6]