MER mini

RE: MER mini

hey hey,

dit wordt een lekker theoritisch en overbodig kulverhaal, maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken. Het drait om het volgende:

Stel, je hebt het in je hoofd gehaald dat je ook wel eens half europa door wilt crossen in een oversized koekblik (want je bent masochistisch genoeg om het leuk te vinden om een aantal dagen achter elkaar schouder aan schouder te zitten gaan zitten zweten naast een chagerijn die de kaart ondersteboven houdt, zodat je heel europa te zien krijgt, behalve dat stuk wat je juist zien moest, zoals de finish enzo), oftwel je doet mee aan de mini europ rally

Je leest de regels er eens op na , en komt tot de conclusie dat je eigenlijk maar heel weinig nodig hebt om mee te mogen doen. zO zijn daar:
1 mini (schuilt wel enige logica achter natuurlijk)
2 de papieren van de mini (nog steeds logisch)
3 een brandblusser (altijd handig om oververhitte navigators mee af te koelen)
4 een verbandtrommel (altijd handig om je navigator mee te verbinden als je hem/haar hebt gekeeld na de 40e keer fout rijden)
5 een navigator (bij voorkeur 1 die minder sterk is dan jou)

maar naast de verplichte en slimme zaken, kunnen we het natuurlijk zo gek maken als we willen. Overdrijven is een vak en ik ben een vakman. Dus wat gaat er of hoort er aan minder-noodzakelijk-maar-je-weet-maar-nooit-goodies in een mermini?

1 een rolkooi (want niet iedereen rijdt zo perfect als jij, en ze rijden ook nog eens allemaal in een auto die jou in een baan om de aarde lanceert als ie je aanrijdt)
2 een 2e benzinetank (lopen met een jerrycan geeft teveel strafseconden natuurlijk)
3 minstens 4 rallyspotlightverbreedenoveralstralers (zodat, als je echt compleet verdwaald bent en in de middle of nowhere om 12 uur snachts ergens staat te verhongeren tenminste nog een aantal konijnen kunt stropen)
4 een terratripmaster geval(zodat je je navigator tot in den treure kan inwrijven dat ie zo blind is als een mol en de kaart nog steeds ondersteboven houdt)
5 een leeslampje (zodat je navigator zelf ook kan zien dat het noorden niet naar z`n tenen hoort te wijzen)
6 een helm (om je te beschermen tegen je navigator)


zow dat was mijn voorzet, nog forummers aanwezig die nog sugesties hebben?

RE: MER mini

7) Pennen onder handbereik.
8) Een handvol sponsors om de kosten een beetje te drukken en meteen je Mini een passend uiterlijk te geven.
9) Wat ervaring met het rijden van ritten. De MER schijnt zelfs voor ervaren rittenrijders een behoorlijke kluif te zijn.
10) Een goede rijvaardigheid. Met een streefsnelheid van ik dacht iets onder de 50 KPH gemiddeld moet je toch wel behoorlijk kunnen sturen om verloren tijd bij fout rijden en moeten stoppen voor weet ik wat voor puzzelopdracht goed te maken (wie bij de Seven Centre Mei Rit een beetje op zijn gemiddelde heeft gelet weet dat je ook voor 28 KPH zo nu en dan best even door moet rijden).