Mini Cabrio Tahiti Blue ???

RE: Mini Cabrio Tahiti Blue ???

beste Mini vrienden,
ik heb een Mini Cooper Mpi Tahiti Blue in bezit van 1997 en zou heel graag deze kleur in een Cabrio variant willen rijden.
ik ben bij [Mini specialist] geweest en kwam daar toch wel tot de conclusie dat het ombouwen van mijn huidige auto naar een Cabrio heel veel geld gaat kosten.
is er iemand binnen de club die weet of er Mini Cabrio,s zijn gemaakt in Tahiti Blue of zijn die er gewoon niet. Ik heb er in ieder geval nog nooit één gezien.
graag zie ik jullie reacties.
groetjes.
Martin v Tongerlo

RE: Mini Cabrio Tahiti Blue ???

Hoi Martin,

De meeste cabrio's zijn in een tijdperk gemaakt, dat Tahiti Blue, geen veel gebruikt kleur was. Als je een cabrio in dezelfde kleur wilt hebben, dan zul je deze waarschijnlijk zelf moeten laten spuiten.

RE: Mini Cabrio Tahiti Blue ???

als ik eventueel een auto cabrio koop met een andere kleur stoffen dak dan wit . zou ik die dan ergens kunnen inruilen voor een witte want op een blauwe mini past in mijn ogen alleen maar een witte stoffen kap.of is dat bijna niet mogelijk of te verwisselen?

RE: Mini Cabrio Tahiti Blue ???

Het inwisselen van een stoffen dak is altijd te doen. Er zijn tegenwoordig daken van cabriostof in vele kleuren. Je hebt anders ook de mogelijkheid om een dak zelf te laten maken in de kleur stof die je zelf wilt hebben.

RE: Mini Cabrio Tahiti Blue ???

wat zijn daar dan ongeveer de kosten van ?

RE: Mini Cabrio Tahiti Blue ???

Ik denk dat je dit het beste kunt navragen aan een bekleder..
Maar ik denk dat je zo rond de 1500 euro moet tellen