nieuwe motor

RE: nieuwe motor

hallo,

ik heb nog ff een vraagje
kan ik zomaar me motor omzetten in me auto?

en anders wat moet ik daar voor doen en zitten er veel kosten aan verbonden?

en weet meschien ook iemand als je je vloer plaat vervang hoe moet je dan het nummer in je vloer plaat laten overzetten??
en hoe en waneer moet je dat laten doen?

alvast bedankt

RE: nieuwe motor

geachte minipower:

Ik neem aan dat je een andere motor in je mini wilt bouwen, dit kun je zomaar doen znder dat dit op papier wordt verandert. Type motor staat niet altijd op papier.

Voor dat je je vloerplaat vervangt kun je beter ff contact opnemn met de RDW zij kunnen precies vertellen hoe je dit probleem kunt oplossen.

default

RE: nieuwe motor

Je moet ervoor zorgen dat je oude vloerplaat kunt laten zien. De rdw zorgt ervoor dat het nummer in de nieuwe vloerplaat komt.

Maar neem wel even contact op met de rdw.

RE: nieuwe motor

het omzetten van het carroserie nr. moet door de douane gebeuren, niet door de rdw. (tenminste dat is mij altijd verteld)

Je moet volgens het volgens mij bij de RDW aanvragen, maar vervolgens laten doen door / bij de douane.

Frans

default

RE: nieuwe motor

http://www.rdw.nl/ned/02_diensten/03_pa ... 3_0029.htm

Het gebeurt wel door de rdw . Iedereen vertelt van alles frans, altijd even checken.

RE: nieuwe motor

ik heb mijn nummer laten overzetten door de rdw. je gaat eerst langs bij die jongens als het nummer er nog in staat(dus niet met een plaatje ijzer, anders wordt omkatten wel heel makelijk!!). dan maken ze een labeltje aan je auto met een nummer erop. en dat nummer hoort dan bij jouw chassisnummer. als jij je bodem dan hebt gerepareerd ga je weer terug, kijken ze of er niet met het labeltje is geknoeid, en slaan ze opnieuw het chassisnummer in. simpel.

doe dit gewoon officieel want als het ooit uitkomt dat het thuis "opgelost" is heb je grotere problemen. de kosten weet ik niet meer maar als je daar langsgaat valt het best mee. ik liet ze langskomen omdat mijn mini niet meer kon rijden en alleen de voorrijdkosten waren al 100euro :( en dat was meteen de grootste kostenpost bij de rdw.

RE: nieuwe motor

paneermeel schreef:
. ik liet ze langskomen omdat mijn mini niet meer kon rijden en alleen de voorrijdkosten waren al 100euro :( en dat was meteen de grootste kostenpost bij de rdw.




alvast bedankt voor alle hulp :)\\_

ik heb duz zelfde probleem want die van mij staat al helemaal kaal van plestik sub frame's en motor in me garage

maar dan kan je hem toch op een aanhangwagen vervoeren naar het rdw scheeld voorrij kosten! O:)

greetz

RE: nieuwe motor

minipower schreef:

maar dan kan je hem toch op een aanhangwagen vervoeren naar het rdw scheeld voorrij kosten! O:)

greetz




dat is nu het mooie van de rdw, ik had gebeld over de kosten en de meneer die ik toen sprak zei me wat het ging kosten. alleen was hij de voorrijkosten ff vergeten. :? dus toen ik wist wat het me echt ging kosten (totaal) was het telaat. doe er je voordeel mee zou ik zeggen :)