pagina met mini interieurs

default

RE: pagina met mini interieurs

Weet iemand een pagina waar ietwat overzichtelijk de verschillende interieurs staan die de mini's hebben gehad met picjes? Ik zoek momenteel een compleet interieur voor mn mini maar er zijn er zo veel, en ze zijn jammer genoeg niet allemaal even mooi. Vb het interieur van de red hot enzo zijn mooi maar die uit de lady vind ik niet mooi. Maar in sommige mini's hebben ook ori zwarte lederen interieurs gezeten enzo dus ik zie de bomen door het bos niet meer. Is er een overzichtelijke pagina dat me kan helpen? Alvast bedankt

Yoni

default

RE: pagina met mini interieurs

niemand? Ook niemand die er gewoon veel van weet en picjes heeft? :'(

RE: pagina met mini interieurs

.. :P ik denk het niet he ...

via mijn pagina's met kleurcode's kun je een gok doen hoeveel verschillende er zijn (geweest) als je dan daar ook nog allemaal foto's van wil ..

kijk eens in een boek .. of wat brochures .. of ga naar een evenement en neus daar eens wat rond.

succes,
Theo van den Bogaard

RE: pagina met mini interieurs

Hallo Syrus,

Een kompleet interieur heb ik voor je, zeer mooie stoelen en achterbank de kleur is bruin/beige.
Nergens gescheurd, defekten of doorgezeten.

Natuurlijk weet je door de bomen het bos niet meer, wat wil jezelf??? Een leuk en betaalbaar interieur wat voldoet voor jaren. Of een interieur dat past bij de kleur van je auto zoals je hem wilt opmaken.

Ik denk dat je te intensief bezig bent met bepaalde dingen, die jezelf het hoofd op hol brengen. Mijn mening zorg dat de auto gekeurd en ingevoerd wordt vooraleer je er een hoop geld in steekt, bespaart je achteraf een hoop miserie.

zorg ervoor dat de Mini technisch, motorisch en mechanisch in orde is, de rest is voor later.
Je hebt een Nederlandse auto die nog ingevoerd moet worden, en ingeschreven dient te worden in België zonder te weten wat eraan schort.

Ik meen dit niet verkeerd!! Jij moet doen wat jij dunkt, je kunt er zoveel euro's insteken als je wilt de keurring maalt er niet om. Denk eraan een geïmporteerde Mini die nog ingeschreven moet worden in België wordt van binnen naar buiten gedraaid.

default

RE: pagina met mini interieurs

mini schiet al aardig op en ik hoop dat het gaat lukken. Kun je me eens een picje sturen van je interieur + een prijs alvast bedankt

Yoni :)