pick-up

RE: pick-up

Goedenavond,
is er misschien een mede clublid die ervaring heeft met het restaureren van een pick-up, want er zitten toch wel wat andere plaatwerkdelen op dan aan `n classic mini. ik wil graag een pick-up bouwen met `n Honda V-tec motor daarin en de buitenkant zoveel mogelijk intact laten. afgezien dan van de 13" wielen.

strinnie 8)

RE: pick-up

Ik moet zeggen dat ik het helemaal met je eens bent
alleen ga ik toch voor de standaard motor.



Als voorbeeld is wel gaaf zo heeft zelf een mpi blok er in.
http://www.minis.co.uk voor originele foto's

RE: pick-up

Oke, maar dit is precies wat ik bedoel mooie velgen eronder en onder de flipnose een aardige motor met de nodige pk`s. :9
ik rijd nu zelf in een mpi met aardig wat vermogen maar dat haalt het niet bij dit idee. en volgens mij is de prijs van deze upgrade in verhouding tot wat je bij de centra`s hier moet betalen voor tuning parts minder. behalve als je vaak naar GB gaat dan, dat scheelt meer dan de helft :( .
strinnie 8)

RE: pick-up

Dat is een ding wat zekker is ja
maar goed moet je wel in engeland komen :D

RE: pick-up

voor het inbouwen van het blok kun je het beste op engelse sites zoeken naar bouwtekeningen. Zijn in engeland minimaal 10 minis (die ik gezien heb) met zo'n blok maar waarschijnlijk een veelvoud. ben ook ooit zo'n site tegen gekomen. weet niet meer waar. :( je kunt dezelfde richtlijnen aanhouden aangezien een pickup tot onder de stoelen gelijk is aan normale mini's. sterkte ermee! laat het eindresultaat wel zien op het forum hè >:) wil het absolute zienyeah!

RE: pick-up

[...]pick-up, want er zitten toch wel wat andere plaatwerkdelen op dan aan `n classic mini



Even muggeNziften, want wat jij bedoelt is een Mini Saloon (een pick-up is net zo goed een classic Mini).

Verder geef ik toch even mijn mening, hoewel je er niet om vraagt: [i:1b5ngx21]eeuwig[/i:1b5ngx21] zonde om dat met een pick-up te doen. Daar zijn al niet zoveel van, en er dan nog zo'n gedrocht van maken... :'( Wil je wild, pak dan gewoon een 13-in-een-dozijn Mini'tje, of desnoods nog een van...

RE: pick-up

Is inderdaad zonde van een pickup. maar ik vind het ook echt wel fet.
Pak voor zo'n project dan wel een afgeschreven pickup of zo'n verbouwde als die van ons (van mijn broer en mij) die toch nooit meer orgineel te krijgen is.
P.s de "schade" die deze verbouwing met zich mee brengt is vaak nog wel weer terug te brengen in org. staat
sterkte ermee! :P

RE: pick-up

Hoi,

Als je wilt weten hoe je (in grote lijnen, want de details blijven "classified") een VTEC van eebv een Honda CRX kunt inbouwen in je Mini, kun je eens gaan kijken op:

www.markoos.net

Daar is marko te zien die al een stief jaartje bezig is met zijn totaal zelf gebastelde (lees: al hyperpielend) project om zonder centimeterverlengning aan de voorzijde de klus te klaren.