Schoon maken bekleding

RE: Schoon maken bekleding

Hoi,

Van de mini die ik pas heb gekocht lekte de kachel nogal :( . Radiatortje is kapot, volgende week even een ander radiatortje scoren.
Maar nu is dus de bekleding nogal plakkerig van de koelvloeistof. Mijn vraag is dan ook hoe je dit het beste kan schoonmaken?

GreetZz
mini_mouse ;)

RE: Schoon maken bekleding

Ik heb ooit gelezen dat iemand alles er uit heeft gehaald en toen aan de gang is gegaan met een hoge drukspuit. Als je niet alles er uit wil halen kan je het misschien ook proberen met een tapijtreiniger (zo'n soort stofzuiger). Het nadeel hiervan is dat je dit volgens mij niet goed kan laten drogen

RE: Schoon maken bekleding

er zijn ook spuitbussen tapijtreiniger (muscle) te koop, werkt best goed...

eerst proberen op een onzichtbaar stuk om zeker te weten dat er niets verkleurd en dan lekker verder poetsen...

en lees ff goed de gebruiksaanwijzing...

RE: Schoon maken bekleding

Ah, dat kan ik natuurlijk eens proberen (die tapijt reiniger). Die matten zijn er trouwens wel uitgehaalt. Er moet ook een beetje oppervlakteroest weggehaald worden, komt ook door de lekkende kachel |:( .

RE: Schoon maken bekleding

waarom allemaal van die dure middeltjes gebruiken??? biotex doet wonderen. ik krijg zelfs mijn wieldoppen er blinkend schoon mee. natuurlijk wel ff de gereinigde plekken met water afnemen anders krijg je van die witte zeepplekken.

zoek ff op biotex op dit forum en je zult meer anekdotes hierover vinden.

~jw~

RE: Schoon maken bekleding

wat ik gedaan heb, alle bekleding er af gehaald gewassen op 40 graden prfekt!!!!!!!!
De rugbekleding van de voorstoelen kun je er zo af halen, zit alleen met klipjes vast de rugleuning van de achterbank ook geen probleem. alleen de zittingen zijn deels gelijmd op het zachtschuim, voorzichtig trekken anders gelijk opvullen
Daarna al het skai gedeelte gepoets met schoenpoets in dezelfde kleur Dan zijn ze echt als nieuw! :P