sleutel maatje

default

RE: sleutel maatje

Ik ben op zoek naar iemand met wie ik samen aan mijn/zijn/haar mini kan sleutelen.
Ik heb mini cooper 1300 u9 uit 1994.Ik ben begonnen de auto te demonteren en gestart met de motor. Ik heb hier echter maar zeer weinig verstand en wil graag leren en zie het ook als een uitdaging. Ik heb geen enkele technische vaardigheden wat auto's betreft. Samen sleutelen lijkt me echter veel leuker en dan met iemand die er wel verstand van heeft.
Ik ben 60 jaar en met vroegpensioen, dus tijd. Er kan gesleuteld worden aan huis in mijn garage. Ik woon in Ede Gelderland.
Je kunt ook rechtstreeks naar mij mailen. p.zoomers@outlook.com

Ben benieuwd.
mini groet van Patrick Zoomers.

RE: sleutel maatje

Ja Patrick, het regent niet antwoorden op jouw vraag. Dan toch maar even mijn vinger opsteken.
Maarssen is mijn woonplaats en dat is niet zó ver van Ede, als je dat wilt. Hoewel ik (ook) gepensioneerd ben, heb ik niet alle tijd aan mezelf, want ik heb een contract bij PostNl. Het geld wat me dat opbrengt kan ik verbrassen in mijn auto liefhebberij. Maar ik denk dat we wellicht afstemming kunnen vinden in timing waardoor ik toch enkele uren per keer met jou je schuurtje in kan duiken om voortgang te maken.

default

RE: sleutel maatje

Hallo Wim,

Ik had de moet al een beetje opgegeven. We kunnen wat makkelijker communiceren als ik jouw E-mail adres en misschien ook een tel nummer krijg.
Mail aub rechtstreeks naar het volgende E mail adres p.zoomers@outlook.com of tel 0381 624811.
Ik hoor graag van je.

gr Patrick Zoomers.