Verzekering.

default

RE: Verzekering.

Beste mensen,

ik ben hier voor het eerst.
ik ga als het goed is een mini kopen einde van deze maand.ik ben zelf 18 jaar. en nu wil ik weten waar ik de mini het goedkoopste kan verzekeren.

als iemand een goed en goedkoop adresje heeft zou hij/zij dat dan naar me toen willen mailen.ik kom (nog) niet zo vaak op dit board.

hij komt uit het bouwjaar 1987.

groeten.

Rmaier@planet.nl

default

RE: Verzekering.

Hier is het een en ander al over geschreven.
verzekering klik hier

[color=darkblue:2txetnf6]Tip van de dag[/color:2txetnf6]: Volgende keer eerst de zoekfunctie gebruiken. (en de gebruiksaanwijzing van het forum lezen)

grtzz Martin

RE: Verzekering.

En ook even de commentaartjes bij de verschillende forums :) Maar goed, welkom op het forum. En die gebruiksaanwijzing, die vind je in de FAQ.

RE: Verzekering.

Je hebt een paar opties, maar met jou leeftijd is verzekeren redelijk prijzig. Misschien kan je de Mini door iemand anders laten verzekeren die ouder is (zoals ouders, e.d) Dat kan een hoop centjes schelen. Besluit je de verzekering op eigen naam te zetten, zoek dan even uit waar je voor gedekt bent. Vaak kan je je Mini via een Miniclub heel goedkoop verzekeren, maar bouw je geen schadevrije jaren op. Dit kan weer schelen in de toekomst. Op deze site kan je kijken welke verzekering het goedkoopst is voor jou:
link
Succes

default

RE: Verzekering.

bedankt ken23 ! daar heb ik wat aan.

die site is wel goed alleen als ik het merk mini kies dan moet ik op de volgende pagina een model kiezen en dat doet ie niet dus kan ik die site niet gebruiken. ik ga morgen wel ff een rondje bellen

groeten en alvast bedankt. rob

RE: Verzekering.

Als je internetpagina's van verzekeringsmaatschappijen gebruikt en je auto niet vinden, dan loont het vaak (maar niet altijd) om als merk Rover, of Austin, e.d. op te geven. Let wel dat als je een verzekering afsluit je een kopietje van je papieren meestuurt. Dan is namelijk altijd het merk duidelijk, en zijn er minder problemen bij een eventuele schade.

Groetjes,

Robbert