A-paneel niet vast?

RE: A-paneel niet vast?

K heb deze week eindelijk een leuke mini gevonden en gekocht.
Is een strakke wagen weinig roest 1300tje met stage 1 kit erop zag er goed uit en reed ook goed.
Nou komt het, ik heb hem zaterdag naar [Mini specialist] gebracht voor een grote beurt enz.
Maar nou belt hij me s`middags laat op en zegt dat mijn a panelen vast geklemd zitten in plaats van gelast levensgevaarlijk zegt ie.
Nou mijn vraag, wordt ik hier opgelicht of heeft een van jullie dit ook wel eens mee gemaakt want volgens mij moeten de panelen er dan uitvallen als je je deur open trekt wat dus niet gebeurt is.
Als ik nou weer een kat in de zak gekocht heb, begint mijn liefde voor de mini toch een beetje te wankelen.

RE: A-paneel niet vast?

Ik ben bang dat dit toch echt wel mogelijk is.
De A-panelen zitten bij de deur kant omgevouwen en aan de voorschermen met een strip (banaan) vast.

Ik denk niet dan [Mini specialist] je dit voorliegt.

Is wel balen, probeer te klagen bij de verkoper.

gr Ben

RE: A-paneel niet vast?

Of je opgelicht wordt laat ik mijn niet over uit maar dat de a-panelen niet vast zitten klopt iin ieder geval niet. Maar... Ik betwijfel het of het gevaarlijk is dat je a-panelen er niet op vats gelast zitten. (je kan ook rijdeb met flipfront en in dat geval hebben de a-panelen geen dienst als versteviging.)

default

RE: A-paneel niet vast?

A-paneel hoeft alleen maar aan je scherm vast te zitten en aan de A-stijlzijde vast geklemt en gekit of een puntlasje boven/onderaan.
Vraag even wat hij nu duidelijk bedoeld.

grtzz Martin

RE: A-paneel niet vast?

balen voor je misschien dat je samen met de verkoper tot een compromie kunt komen. hij het spuit werk jij het las werk.. lijkt we wel fair (raad ik direct aan om nieuwe erin te zetten!)

succes ermee

Mocht het niet lukken kun je altijd mensen van het forum vragen om je te helpen. Zijn vast wel mensen bij jou uit de buurt die je willen helpen toch mensen??!!

RE: A-paneel niet vast?

hmmm, is dat die witte Mini??? Stond er zatertdagmiddag eentje in de werkplaats onwijs te glimmen... :+)

RE: A-paneel niet vast?

Ik heb enige posts weggehaald waar het in de eerste post genoemde bedrijf het moest ontgelden. Ik wil hier nogmaals heel sterk op wijzen dat dingen als "die en die heeft altijd wat te zaniken" niet welkom zijn op dit forum. Heb je echt iets op je hart en wil je iemand behoeden voor een bedrijf, doe dat dan a.u.b. via mail of iets dergelijks, maar niet via dit forum.

Ik ben dan ook niet echt blij dat het betreffende bedrijf met naam en toenaam genoemd wordt in de eerste post. Ik ga de post-titel veranderen, want de implicatie van oplichterij vind ik niet netjes. Het gaat je om advies over de voorgestelde werkzaamheden, houdt het daar dan a.u.b bij.

Zoals al vaker aangegeven wordt vooral de club (en niet zozeer de poster) aangekeken op dit soort (eenzijdige) verhalen waarbij een bedrijf in een al dan niet kwaad daglicht wordt gesteld. Daarnaast heeft zo'n bedrijf geen eerlijke kans om zich te "verdedigen".

Dus: advies over werkzaamheden, geen probleem (maar dan zonder naam en toenaam). Ervaringen met specifieke bedrijven mag je om vragen, maar antwoorden via persoonlijke media.

RE: A-paneel niet vast?

ksnap dat je je een beetje bedondert voet maar t lijkt mij niet zo'n groot probleem... deur er uit, paar puntjes lassen, deur er weer in en klaar...

dus het lijkt mij niet een kat in de zak...

RE: A-paneel niet vast?

Ik dacht me te herinneren dat je die mini bij een dealer gekocht hebt toch?

Of heb ik de verkeerde witte mini voor me?

default

RE: A-paneel niet vast?

Eelke, is het niet mogelijk dat het bedrijf hier wat post in zijn vedediging? Als het mis is hebben ze toch wat goed te praten/maken?

Maargoed, deze discussie hoort hier eigenlijk niet thuis.

On topic: Ik dacht toch dat de A-panelen wel degelijk wat deden voor de stbiliteit van je voorkant, ze houden immers ook je schermen vast. In een flip-front hebben ze idd niks meer te doen, maar dan heb je meestal 2 stalen balken die de voorkant van je subframe omlaag houden..

Rob.

RE: A-paneel niet vast?

"levensgevaarlijk" hoeft natuurlijk niet voor jezelf te zijn .. als er op de snelweg zo'n a-paneel afwaait zou ik niet graag de motorrijder achter die mini zijn |:(

@loenatik: of je opgelicht wordt hangt van de rekening voor dat laswerk af ?? wat heb je voor aanbod gekregen en wat spreek je af.
("voor een beurt enz" .. vindt ik een beetje vaag)

.. hopelijk komt het goed,
groetjes,
Theo van den Bogaard

RE: A-paneel niet vast?

Bij deze bedankt voor jullie reacties en t is goed gekomen met de a panelen. Een xtra lasje doet wonderen voor nu in ieder geval.
En het was niet mijn bedoeling het bedrijf zwart te maken of iets in die richting.
En eelke sorry voor al het xtra werk, zoveel reacties had ik niet verwacht.
En een foto van de mini volgt nog hij is smurf blauw, die glimmende witte is van iemand anders.

RE: A-paneel niet vast?

Waarschijnlijk heb je al een belletje van het betreffende bedrijf gehad.

Ondanks sommige meningen over [Mini specialist], is dit een van de meest gerenomeerde bedrijven. Een diagnose van hen hoef je niet uit te voeren, het is een welgemeend advies.

Als je als bedrijf in het rijtje onder de pagina staat, dan weet je waar je het over hebt.