aandrijfashuis lekt!

RE: aandrijfashuis lekt!

Ik heb gisteren de schakelaskeerring en de rechterdifferentieelkeerring (jesus, wat een woord!) vervangen, maar toen bleek, door al dat gewring (denk ik), de pakking van het aandrijfashuis te lekken.(Volgens Haynes heet zo`n ding een end cover, blz 7A.5)Ik snel naar het Mini Center gereden, nieuwe pakking gehaald, onderdelen schoongemaakt, beide kanten van de gekochte pakking ingesmeerd met vloeibare pakking en alles keurig teruggemonteerd.En wat doet het kreng vanochtend!? INDERDAAD, WEER LEKKEN!Ik had een stukje van ongeveer 1,5 mm niet goed ingesmeerd en ja hoor, daar lekt hij!Nou is het op de plaats waar geen bout zit ( kan hem dus ook niet aandraaien) en waar het veertje/kogeltje zit.Door dat veertje ontstaat er een tegendruk op dat huis en aangezien daar geen bout zit, heeft hij daar de meeste kans om te lekken.Mijn vraag is nu (jaja, ik ben lang van stof, ik weet het) hoe kan ik er nou voor zorgen dat daar niks meer langs lekt?Dubbele pakking erop?Vol insmeren met vloeibare pakking?Balletje/veertje verwijderen? (lijkt me niet slim, want het zal wel ergens nodig voor zijn), dichtlassen?)O ja, ik heb alles grondig gereinigd en op beide vlakken zitten geen beschadigingen.
Wat is trouwens de beste manier om die vloeibare pakking aan te brengen?(Locktite gebruik ik)
Als ik die vloeibare pakking laat drogen, is het dan misschien een goed idee om op die plek een soort lijmklem te zetten?
Alle hulp is welkom!

RE: aandrijfashuis lekt!

euhhhhhh, ik heb al het een en ander gevonden op het forum.
IS toch handig als je weet hoe een zoek-functie werkt.......nou nog eens leren hoe ik smilies kan toevoegen.

RE: aandrijfashuis lekt!

Fazerray schreef:
Nou is het op de plaats waar geen bout zit




Daar zit nou net een oliekanaal... Misschien een keer eraf halen en opnieuw monteren, wel dan niet met vloebare pakking...

RE: aandrijfashuis lekt!

Ook al zeg je het antwoord gevonden te hebben, toch nog even een reactie;

daar waar dat veertje achter het diff-deksel zit zie je ook een rubberen afdicht-ringetje zitten. Als je dat rubbertje vervangt ben je waarschijnlijk van het lekken af.